0 oy
172 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (87 puan) tarafından
5 yıllık evliyim kocam son 1 senedir benden iyice uzaklaştı, oturup beraber konuşmuyoruz bile konuşsak bile sebepsiz yere iş tartışmaya gidiyor. Hakaretler kucumsemeler....Şehir dışında olmamıza rağmen her hafta ailesinin yanıma gidiyoruz ( babası ile ek iş yapıyor) ne planı projesi var ise hep onlara anlatıyor benim herseyden sonradan haberim oluyor beni bir şeye dahil etmiyor hep onlardan akıl alıyor. Sosyal hayatımız yok ne yapıyorsak onlarla beraber yapıyoruz. Babası ile yatırım yapıyor gizli gizli ne kazanırsa onun borcuna veriyor. İyice bencilesti bayramda ailenin yanına gitmek ister misin bile demiyor tam tersi bundan sonra gidip uzun kalmak yok sadece benimle gidip geleceksin diyor ve annem babam hariç kimsenin evime gelmesini istemiyor. Daha söylemediğim bir sürü şey var. Ayrılmayı bile düşünüyorum artık İyice sıktı beni işin içinden nasıl cikacagimi bilmiyorum 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,863 puan) tarafından
Tedavi olsun bence . Normal değil 
(87 puan) tarafından
Daha sayamadığım normal olmayan bir sürü hareketi var ayrılık bile geçiyor aklımdan ama nasıl edecek ne edeceğim bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konuşmanız lazım, bu duruma katlanamadığınızı anlatmanız lazım. Ne kadar ciddi olduğunu görsün
(87 puan) tarafından
Konuşmaya çalıştığımda en son sana gereken özeni göstermiyorum farkındayım her şey düzelecek felan dedi ama ben inanmıyorum 1 aydır çok uzağım yok sayıyorum ayrılık fikirleri geçiyor aklımdan kimseye de birsey diyemiyorum herkes güllük gülistanlık geciniriyoruz sanıyor bilmiyorlar ki ben esir hayatı yaşıyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 474 göst.
26 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 254 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
+3 oy
33 cevap 1,149 göst.
0 oy
4 cevap 434 göst.
19 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,288 soru

24,109,390 cevap

332,877 kullanıcı

...