0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Sezeryan doğum yapalı 7 gün oluyor gobegimde kararma oldu ve bi anda çatlak oluştu bu geçici bı durumumu kalırsa onersigini bı renk açmak için krem varmi

3 Cevaplar

0 oy
(2,387 puan) tarafından
Çatlama kalıcı da kararmadan zamanla gidiyor süreci hızlandırmak için krem kullanilabilir çatlakların üzerine de çatlak yağı sürmeye uzun bir süre devam et dahada artmasin
-Reklam-
0 oy
(701 puan) tarafından
Catlaklar bir anda cikmadi cnm karnin buyurken catladi sen sis oldugu icin farketmedin karnin bosa cikincada ortaya cikti. Siyahlik dikis izinin oldugu uerde ise bende bilmiyorum bir sene oldu hafif gecti gibi benm
0 oy
tarafından
Catlak gecmezde kararma zamanla aciliyo benim karnim degil basenlerim catladi hala gecmedi 
tarafından
Gobek için tüm önlemimi aldım basen için hiç aklıma gelmedi nerden bileyim basenlerdede catlama olacagini keske post acip sorsaydim :))))) benim basenlerim çatlak gibi görüntüsü var ama mor renkte o ne peki
tarafından
Catlak iste cnm ne kadar onlem alirsan al en pahali kremlerle bile catlayacak vucut catliyor illa ki deri yapisiyla alakali bence benim de karnim catlamadi basen ve gogusler catladi göbegi tercih ederdim yani :))
tarafından
Geçmiş olsun olan oldu artık:))))
tarafından
Maalesef :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 423 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ugurbicegim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 386 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Micky (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Esila272727 (38 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,358 soru

24,123,706 cevap

333,614 kullanıcı