0 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde (2,143 puan) tarafından
Kayınvalidem taşınıyor. Elitisi görümcesi vs hepsi ordalar yardım ediyorlar ben de gitmek istiyorum ama kayınvalidem gelme dedi izin vermiyor gitmeme. Küçük bebeğin var hamilesin kendi evinle ilgilen gelme dedi. Ben de biliyorum bütün bunları ama yine de içlerinde bulunmak istiyorum. Hiç bir şey olmasa bir su veririm bir çay yaparım ellerinin altında dönerim dedim. Eşim de götürmüyor ne işin var diyor. Bilmiyorum çok üzüldüm iyiliğim için diyorlar biliyorum ama ben dahil olmak istiyorum geri durmak istemiyorum hele de böyle bir günde.

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay ben seviyom ya hep beraber yemk yenir konuşulur ne hoş olurdu
(2,143 puan) tarafından
Böyle güzel anları kaçırmak istemiyorum :(
tarafından
Bende severim ya neyse sağlık olsun hamilesin
(2,143 puan) tarafından
Akşam yemek tatlı yapıp gideceğim bari onu yapayım
(14,455 puan) tarafından
iyi düşünmuşsun canım güzel jest olur
bende tüm aile toplanınca çok mutlu oluyorum dünden önce kaldım kaynanamda çeşit çeşit yemek yaptık avmye indik akşam sahile indik gece 3e kadar tatlı film yaptık
tarafından
Kız bende çok seviyorum yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şimdi bi başkası olsa diyecek kaynanam taşınıyor hamileyim bebeğim var benide çağırıyor vay efendim sjsjsj sende illa gitmek istiyorum diyorsun bosver kiz otur yerinde şimdi ora ana baba günü çok yorulursun düzgün bile oturamazsın yani iş batar sana illa bende yardım ederim diyeceksin 
(2,143 puan) tarafından
Ya ne bileyim ben böyle anları kaçırmak istemiyorum o anki çayın tadı bile başka oluyor o sohbet muhabbet iş telaşı herkes beraber çabalıyor falan benim hoşuma gidiyor
0 oy
tarafından
Ne güzel işte otur oturduğun yerde bela mı arıyorsun :) 
(2,143 puan) tarafından
Ben böyle durumlarda yardımcı olmayı çok seviyorum
0 oy
(7,808 puan) tarafından
İllede bişey yapmak istiyorsan iki kap bişey yap gönder yerleşme telasında bişey yapamazlar böylece sende faydalı olmuş olursun bi şekilde.
(2,143 puan) tarafından
Öyle yapıcam bir yemek tatlı yapıp akşam gidicez eşimle
(7,808 puan) tarafından
En iyisi
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Bazıları iyiliğini düşünüp gelme der bazıları da köle gibi çalıştırır işin ne yapacaksin der bu sitede her telden var neyseki kaynanam kayiyinpeder vs yok bende :D
(2,143 puan) tarafından
Ooo bu lüks hayatı sen mi seçtin kendi mi geldi :D
(2,387 puan) tarafından
Kendi geldi :D balliyim biraz :DD
0 oy
(11,148 puan) tarafından
Senin iyiliğin için demişler. Küçük çocuğunda varsa yardim etmekten çok oyalar milleti gibi küçük çocuklar la iş yapmak zor.. düşüncen güzel tâbi ama kaynananmda istememiş zaten gelmeni
0 oy
(18,207 puan) tarafından
Yiyecek biseyler yapıp goturebilirsin
0 oy
(22,911 puan) tarafından
Evden yemektir kektir biseyler yap gönder bence 
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bide bayıl istersen Feriha :)))) 
0 oy
(120 puan) tarafından
Ben çocukla markete zor gidiyorum helal olsun valla taşınma işine götürmek istiyorsunuz 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Abartma alt tarafı ev taşıyorlar ns işin var bir karnında bi yanında çocukla rezillik

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 858 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Minikminnosum (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 382 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esra129 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 353 göst.
17 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 16Nur16 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 121 göst.
2 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,857 soru

24,078,115 cevap

331,047 kullanıcı

...