+1 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (253 puan) tarafından
kızlar bebekleriniz yürümeye başladıktan sonra tek ayakta yamukluk olan oldu mu? yani bu durum geçici mi düzeliyor mu anlayamadım her bebekte oluyor mu bir dönem? bebeğim 14 aylık ve tek ayağının biri içe dönük biraz 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
He ya benim.oglum üç yasina girecek hala öyle kosunca ayağı karisiyo
(2,737 puan) tarafından
benim kuzenlerim yıllardır öyleler düzelmedi. bence fizik tedaviyle yapılacak bişey varsa yapın. dayımın oğlu ise bunun ameliyatını oldu.
tarafından
Düzelir dedi valla doktor
(2,737 puan) tarafından
düzgün basmazsa dağda taşta engebeli yerlerde yaşamıyorsanız düzelmez. çıplak ayakla ***** yüzeylerde yürümesini sağlayın. faydası olursa onun olur :)
(14,147 puan) tarafından
Benimki ekimde 4 yasina girecek ice basiyor ya ***** napmam lazim
(2,737 puan) tarafından
genetik cok önemli ama engebeli yerlerde yürüsün çok faydası olur :)
-Reklam-
+1 oy
(9,082 puan) tarafından
Bizimkide disa donuk bir ayak yan ayaga kalkmaya vasladiginda farkettik tutunup kalkmaya basladiginda 8 aylik falanken. Suan 1 yas yuruyor. Yavas yavas duzelio dr ayakkabi giydirin dedi  iki yasa kadar duzelir dedi. Duzelmeyen Cok ileri vakalar ise 2 yasa kadar duzelmesse bot tarzi bise giyyolarmis tedavi icin. Ama yuzde 90 i duzelir dedi iki yasa kadar zaten
(53,906 puan) tarafından
cilekes eski prenses ana napiyon☺️
(9,082 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cilem bitermi anasini satayim:)) ufagi uyuttum yatirdim büyügun eline cerez merez verdim boyama yapio biyandan aldim telsizi spira gectim ben binanin spor salonuna. 20 dk terledim tam isindim ufak vikvikledi uyandi kostum eve :)uf bari bi 40 dk tammlasaydim spioru da bi fayda edeydi .:)ccgun uykusu da erken uyandi tum gun huysuz olur  pof
0 oy
(53,906 puan) tarafından
sol ayagi oyle basiyo.doktora da goturdum normal duzelir dedi de kosarken falan takılıp ayagina dusuyo yinr goturcem doktora

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 170 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
28 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (697 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 350 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.

Kategoriler

1,470,066 soru

24,081,298 cevap

331,220 kullanıcı

...