0 oy
2,951 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evt hepte güzel şeylerden bahsetmiyelim. 

Dökülün bakalım 

61 Cevaplar

+2 oy
(851 puan) tarafından

En İyi Cevap

Tamam uzatma 

( ben konuşmaya devam ederim tabi)

Sus dedim sana 

( ben halen konuşmaya devam ederim)

Başka odaya geçer kapıyı kitler 

(Ben kapının deliğinden konuşmaya davam) :)

Kalbini kırmak istemiyorum 

(Çık konusacaz derim)

Artık çılgına döner tabi isimimle hitap eder çenenin yayını der 

Sus artık yoksa çok kötü olacak der 

Ne olacak dovecekmisin vur hadi vur diye çığlık atmıştım çok büyük kavgamız da yumruğunu sıkıp kendini sokaklara atmıştı:) 

a.... der sadece bana eder asla ne ana ne bacı şükür zaten ettiği küfrü normalde de gerceklestiriyor:)) tovbeee öyle yanı genelde sakindir ben cildirtirim cenemle:)

(851 puan) tarafından
Amin canım hep beraber gülelim inşallah:)) vallahi bazen aciyorum kız:) dışarıda arkadaşlarıyla takılacagi zaman bana da istediğin bir yer varsa götüreyim yeterki çene etme der hahahah:)) bende çıkar gezerim bıkmış adam :)
(533 puan) tarafından
Kız Allah seni çok güldüm valla yalnız adam sana yapsa da haklıymış:))))
(851 puan) tarafından
Vallahi zaten çok zorluyorum birgun dayak yicem jahhaha:) Allah korusun kendimi durdurmam lazım ama başaramıyorum sürekli konuşmam ama cigrimdan çıkarsam susamam:)))(
(533 puan) tarafından
Deli yaaaa.. Kız Vala her sabrında bir sınırı var bence bırak öyle kalsın
(851 puan) tarafından
Aynen vallahi kız artık bazen ablami arıyor abla ne olur şuna akıl ver dayanamıyorum diye :))) ablam da bacim çeneni tut erkek bir yere kadar sabır eder vallahi dayağı yersen karışmam diyor hahahjaj a:)))
-Reklam-
+2 oy
(16,738 puan) tarafından

Soylemem o eşimle benim aramda :)

Sonra biri çıkar he esin de sana bunu diyor diye söyler 
(1,456 puan) tarafından
++++++++++++++☺️
(16,738 puan) tarafından
Olmaz mı valla ben burdakilwrden herşeyi beklerim :D
tarafından
Aman derse desinler kisilik meselesi ki karsindakini bu tarz biseyle yaralamaya calismak kompleslilik kendi ayibin ortaya cikmasin diye ayipla vurmaya calismak
En basit insan tipi
tarafından
Ayy deme hic onlari :)  burda da dolu masallah
(1,456 puan) tarafından
Hayatın her yerinde var bunlardan  :)
+1 oy
tarafından
Sulaleme kadar sövüyor 10 dakka sonra ya gezmeye götürüyor ya hediye alıyor artık küfürleri iltifat sayıyorum 
(238 puan) tarafından
Vurmasını beklerim vurduğu anda 1 hafta hayatı cehenneme.olur el etek ne yaocani sasirir benim.esim.pata küte dövmez tokat atar çok.siirlenirse oda ben çileden cikairirk.cenemle süs süs süs der susmam.mumkun değil:)))))))
tarafından
Allah korusun vurması asla yok olsa sicarim onun başına tek tahammül edemediğim şey diye şiddet bir iki kere kolumu tutup sarstı gördü sonra ebesinin münasip bir yerini :)
(2,160 puan) tarafından
Ahahahhaha:D sesli güldüm ebesinin münasip Bi yerini okuyunca ahahahahah
Ne yaptın kız adama ahahhahaha
tarafından
Ben sana kaçtım kaçtım diye babam bile beni sarsmadi sen misin beni sarsan diye üstüne saldırdım kayinpederime kadar aradım :D
(238 puan) tarafından
Yok bacılar benim.herifim vurur her zaman tartışmayız O benim.askim:))))))
0 oy
(49 puan) tarafından
Ağzına gelen herşey eskileri ısıtıp  ısıtıp  koyuyo 
tarafından
bnmkide ole redmen firsatci
0 oy
tarafından

Hehehwheh bana sorsan baya rezil seyler cikardi ama :P

Madem uysal esimi sordun 

bi sus 

sus tamam

Sakin olurmusun

Sacmalama 

Sinirlenmeyince daha cok sinir geliyo bana:D

(2,160 puan) tarafından
Ne kadar kibarmış eşin :D
tarafından
Her akilliya bir deli dusuyor bu hayatta delilerden olmaniz dilegi ile :)
tarafından
Aynı modeller bizlerde :) susar oturur tamam boşver ne alakası var diye. Ama ben ama ben :)
tarafından
Olayin devaminda aglama krizine girip ben gidicem diye tuttururum bende o noktada gozu seyirmeye baslio
Hahshshshshs
Bende kendimi kaptirinca durduramiyorum ya sanki hayat uzerime yikilmis gibi :)
0 oy
tarafından
sessiz kalir uzun surmez zaten gülesi geliyo bi bakmisiz barismisiz:)
0 oy
(92 puan) tarafından
Genelde konuşmuyor konuşturmuyor 

Tamm sus ya diyor 

Benim içimde volkanlar patlıyor tabi 

Çoğu büyük kavgalarımız bana sus deyip beni tahrik ettiğinde benim susmamamla ortaya çıkıyor 
(2,160 puan) tarafından
Ya onu sakin Bi konumdayken konuşmak gerekir sen sinirliyken o sakin olsa bile çözülmez problem. Sen sakinken bile eşin problemleri konuşmak çözmek istemezse elinde Bi sorun vardır bence. Ama sakin olmasıiyidir bu kadın cinayetleri heperkeklerin baskın olmasından kaynaklı belkide gerçekten sakin olması çok daha iyidir. Bnim koca Bi sinirlendimi bazen öldürecek bni diye korkuyorum
(92 puan) tarafından
Ben bir bakıma ofellaya katılıyorum
İnan bana tartışmanın da kavganın da ağız tadıyla yapıldığında insanı deşarj eden bi yani var
Ben konuyu sıcağı sıcağına tartışıp çözümleyip kafam rahatlasın istiyorum
Eğer susup konuşmazsak bişey çözmüş olmayız
Ve inan bana sorun önemli bir sorunsa iki taraf sakin sakin başlasın yine sinirler gerilir
Yahu kavga bu sinirler gerilsin ne var
Önemli olan küs kalıp iletişimi kesmemek
(2,160 puan) tarafından
Bnim koca sinirlenince bni öldürecek diye korkuyorum bazen :)
(92 puan) tarafından
Sen böyle deyince aklıma bir komşumuz geldi kadın antepli tam osmanlı hatunu
Kocası nasıl sinirli nasıl sinirli anlatamam kadın kocası kükrerken susar ama alttan alttan yine de kendi istediğini yapardı:)))
(2,160 puan) tarafından
Kız mecbur susacan susmasan adam ümüğüne çökecek ahahahah:D ağlanacak halime gülüyorum
0 oy
tarafından
Küfreder genelde şu aralar pek bişey demiyor..
(2,160 puan) tarafından
:( evt kötü Bi durum
0 oy
(221 puan) tarafından
Agzı bozuk degil cok sukur :) 
(2,160 puan) tarafından
Ne kadar şanslısn:)
0 oy
tarafından

Neler demiyor 

Anneme küfür eder 

Kardeşime geçer .

Sonra doner bana söver her türlü lafı eder ve üstüne sen benim başımın belası olmussun der , :ermm::'( bende anlamıyorum hayatı bana zehir eden o, beni bela olarak gören yine o :'(

tarafından
Kız yemin ederim aynı benim.esim inan , sanki ikisi ikiz kardeş huy olarak , benimki de öyle nankör babamın evine gelir oturur yer içer arkasını döndü mü hepsine söver
(216 puan) tarafından
Acaba kayıp kardeşimi bi sormak lazım ikizi var mı evlatlık falan vermiş olabilirler mı.  En acısı  kendi aileleri onlara değer vermez bizim ailelerimiz değer verirler sevip sayarlar ama aynı değeri görmezler. Kendi ailesi gelir evde ne varsa önlerine indirir alışverişe çıkar benim ailem geldi mı ben sabahtan akşama kadar ** gibi onlar gelip yesin diye çalışmıyorum diyo halbuki ailem gelince ellleri dolu dolu gelirler onunki gibi boş gelmezler
(106 puan) tarafından
Benimki  ailemin  yaninda mükemmel davranıyor onlara çok iyi  ama kavga ettik mi aileme etmedigi küfür kalmaz zaten  aileside pek bize gelmez  çünkü eşim kimseyle  anlasmiyir  
Herkese derki  ben eşinin ailesinin trnagini aileme  degistirmem  ama sonra küfür eder
tarafından
Hem severim hem döverim hesabı senin eşinin yaptığı , inşallah rabbim bunları ıslah eder , ve vicdan azabı içinde yaşatır bunları
(216 puan) tarafından
Amiiin inşallah canım
0 oy
tarafından
sessiz kalır , kısa süre içinde siniri gecer , normale döner
0 oy
(3,797 puan) tarafından

saçmalama

Uzatma
Susar mısın 
Ne alakasi var :D
Genelde bu kelimeleri kullanir kullanmasi lazim yoksa ben çıldiriyorum genelde susar
(2,160 puan) tarafından
Bn çıldırsam döver heralde ahhahhhahh:D valla iyiymişsiniz
0 oy
(163 puan) tarafından

1.5 yıldır evliyim daha sinirli halini görmedim ağzından bana karşı bir laf duymadım daha çok şükür. Çok bunalttığımda kuzulkurt der sadece  :D

(2,160 puan) tarafından
Bir zamanlar bizde öyleydik :(
(163 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisin canım gözüm korktu şimdi ha
(2,160 puan) tarafından
2 yıl konuştuk 5 aydır evliyiz.
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Asla kufur etmez sacmalamayi kes nerden cikariosun ben oyle mi dedim ben oyle mi davrandim  yeter artik türkan zorlama beni gelme ustume bende hemen zorlasam ne olur ha soyle soyle vurur musun diorum tobe yarabbim dior alior sigarasini sigara icmeye gdior garibim bazen kavgadan sonra aciorum :D

(5,908 puan) tarafından
Benimki bir kavgada bir paket sigarayi hupletir valla ama millete kizinca sovuor yanimda aynen :D
tarafından
Bana kızsa bile millete sover:D
(5,908 puan) tarafından
Haha sana kizinca milletin ne sucu var :D
tarafından
Yani bana etmiyomuş o sinirlenince ben çok sakin kalırım ama hakliysam asla susturamaz:D beni o zaman o susar konuşmaz
(5,908 puan) tarafından
Annem bizim cenemiz acilmaz acilmaz acildi mi daha bir daha susmayan gillerden demekki :D
0 oy
tarafından

Laaa havle  çeker :D

(2,160 puan) tarafından
Gerçekten çok kibar Bi eşin varmış benimki azına ne gelirse sayar :(
0 oy
tarafından
Konuşmaz ben konuşurum konuşurum konuşurum o sadece dinler dinler dinler 1 saat geçmeden gel buraya der giderim bir daha bana bağırma cadı der koyun koyuna girer yatarız 
(2,160 puan) tarafından
Ne güzelmiş :(
Maşallah:(
tarafından
Neden üzüldüm şimdi
(2,160 puan) tarafından
Bnim kocanın bni Bi dövmedipi kalıyor da :( ondan üzgünüm biraz
tarafından
Seni üzmek için yazmamıştım  :(
0 oy
(214 puan) tarafından
Kizar kufreder bende tesekkur ederim.derim daha cok sinirlenir bu sefer beni gulmek alir cikarim odadan sayar sayar susar hic bisey olmamais gibi oper gider o sinir aninda soylenenler bence icten gelen degil yani yine ben trip atarim ben ne yaptim der
(2,160 puan) tarafından
Ben bile güldüm okurken. Kız adam sinirliyken gülünür mü :D ben öyle gülsem sabaha cenazen çıkar evden galiba :)
(214 puan) tarafından
Valla bazen kahkaha atiyorum o daha da sinirleniyo
(214 puan) tarafından
Iltifatlarin icin tesekkurler  kavgada etmesek iltifat duyamicaz derim
0 oy
tarafından
Çok şükür cnm küfür falan etmez sinirlendiği zaman susar hep sakinken konuşur o konuda çok şanslıyım :)
(2,160 puan) tarafından
Baya şanslıymışsın. Demekki karısına böyle davranan adamlar da varmış helal olsun
tarafından
Teşekkür ederim canım da neden uzgunmus gibi cvp verdin
(2,160 puan) tarafından
Üzgünüm kocişle kavga ettik te :)
tarafından
İnşallah barisirsiniz cnm :)
0 oy
(25,185 puan) tarafından

Adımı söylüyo Selin diyo :D selin deme bana diyorum Fatma mı diyim diyo :D sonra barışıyoruz zaten :D

0 oy
(622 puan) tarafından
Normalde canimli cicimli askimli konusuruz konurlendiginde leylaaaa git işine der uzatarak lann der okadar
(622 puan) tarafından
Haksizmiyim canm kufr yemek icinmi evlendik valla kimseye eywallahim yok dag gibi ailem var arkamda kacarak evlendigime ragmnde misal gecen kucuk bi tartisma oldu agliyodum o sirada babam aradi cevap verdim bni oyle aglarken duydu ya butun gencleri eve yolladi eve geldiler bni eve goturduler digerleride esimle konusmus uyarmis sakin birdaha bu kizi kirmicaksin aglatmicaksin demisler halbuki kucuk bi tartismaydi babmda bosan falan dedi kalamzsin irda dedi seni dovmuste ondan agliyosun dedi okdar yemin ettim ole bise yok dedim inanmadi arada kaldm neyseki esim babmi aradi ozur diledi konu halloldu :)))
(2,160 puan) tarafından
Ayyy Allah razı olsun babandan. ne babalar gördüm evladını kapı dışarı eden. Gerçekten baba kelimesini tam tamına doldurmuş :)
(622 puan) tarafından
Allah razi olsun babamdan iyi adamdir ama sikardi bni biraz istedigime vercem derdi bnde sevdigim adamla gittim 11 aylik evliyim 9+3 hamileyim cok mutluyum bazen olumsuzluklarda olsa yinede cok şükür diom
(2,160 puan) tarafından
Baban baskın karakter sanırım.
Ama olan olmuş olan artık nasip
(622 puan) tarafından
Aynn canm baskın ama şükür bi skntimiz yok

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 981 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
30 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,128 puan) tarafından soruldu