Aynı benimkiler de öyle. İlk zamandan beri hergüm konuşmak isterler öyle 5 10 dakika da değil bi ararlar 1 saat en az. Aynı şeyi görümceme de yaptılar kocası kaç kere kavga etti sen sürekli ailenle telefondasın diye. Akıllanmadılar neymiş hergün sesimizi duymasa rahat edemiyolarmış. Tamam seviyolar görüşmek istiyolar ama sürekli telefonda konuşamayız ki. Benim annem 3 yıl oldu daha bi kere müsait misin diye mesaj atmadan akşam aramamıştır beni. Bunlar gece 11 demez ararlar. En ufak bi dışarı çıkalım haberleri olsun ararlar. Şimdi bide yakın şehire taşınıyoruz aramız 2 saate falan düşecek ben aralıkta doğum yapcam başladılar kışı sizde geçiririz , hemen hızlı trene atlar geliriz demeye. Kaynanam her şeye burnunu sokan bi kadın. Her şeyi kendi bilir mübarek asla da kabul etmez. Böyle sürekli hayatımızın içinde olmaya çalışıyolar benim ailem asla öyle değil saygı duyuyolar. Yeri geliyo aileme yakın şehire gezmeye gidiyoruz 45 dakika daha gitsek annemlerdeyiz, bi kere bile buraya da niye gelmediniz demezler. Ama bunlar öyle değil. Rahatsız olduğunu kocana çaktırmadan belli et bence. Ben hep belli ediyorum valla bazen günlerce açmıyorum telefonu isterse küssünler ama küsmüyolar da keşke az gönül koyup aramasalar
Ben babamla 50 sn konuşuyorum birbirimize söyleyecek birşey bulamıyoruz çocuğu sorar falan çok. Bile konusmussunuz
1,486,660 soru
24,304,040 cevap
344,242 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın