0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Temizliği kolay mı süngerleri mi nasıl yıkıyorsunuz?  Alacağım yer beş yıl garanti verdi çökme yapmaz diyor yüzleri makine de yıkanabiliyormuş

5 Cevaplar

0 oy
(1,944 puan) tarafından
Ablamin vardi . Cok aşırı titiz,takintiliysan toza karsi falan hic bulasma. Ablam 5 yilda anca ikna etti enisteyi de attilar. Temizlik yapmak cok zor oluyor.  Ben de hic sevmem ilgimi cekmiyor
tarafından
Misafir çok geldiği için düşündük aslında gözüme hoş da geliyor daha az yer kaplayıp daha çok kişi sığabiliyor. Ve toz takıntım yok ama bebekli bir ev kararsızım ..
(1,944 puan) tarafından
Sark köşesi minderleri cok toz topluyor normal koltuk minderleri gibi degil. Birde altini supurme falan hergun zor ee evde de bebek var. Sen bilirsin tabi ama ben hicbir sey yapmasam bile cocuk icin hergun ev supurürum.toza karsi takintiliyim fazlasiyla o yuzden benlik degil.goruntusunude sevmiyorum
tarafından
Aynen bana da tanıdıklar bu şekilde söyledi teşekkür ederim ama bi deniyicem olmazsa satarız
-Reklam-
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Bence gereksiz bi ortam yaa
tarafından
Misafirlerin sayısından dolayı düşünmüştük temizliği açısından sıkıntı olur diyen arkadaşlar oldu kararsız kaldım
(1,449 puan) tarafından
Zor olur tabi temizliği eger ustesinden gelirsen helal olsun
tarafından
İçi yün değil sert sünger koltuk yıkamaya veririm diye düşündüm
0 oy
(163,453 puan) tarafından
nerelisiniz coj gerekli degil bence
tarafından
Ben zonguldaklıyım ama eşim Antepli antepde yaşıyoruz temizliği sıkıntı olurmu acaba
(2,139 puan) tarafından
Yaa kız Zonguldak merkez mi bende kdz ereğliliyim canım memleketim çok özledim
tarafından
Kilimli benimde nasıl hemşeri çıktık anlamadım :D
(2,139 puan) tarafından
Bir kaç kişi daha var burda zonguldaklı ayy gördükçe mutlu oluyorum hemşerim var diye :))
tarafından
Baya varmışız o zaman sevindim :)
0 oy
(121 puan) tarafından
Benim var canım arka odamı şark odası yaptım inan koltuktan salondan daha rahat hep orda oturuyoruz misafir gelemediği sürece.. temizlik yaparken uzun sürüyor ama onu söyleyeyim. Yastıklarini arada bir açıp havalandıracaksın yünlerini.. onun dışında bi sıkinti yok ya rahat
tarafından
Benimkiler sert sünger canım yün değil bende hem rahat hem kalabalık misafirlerden dolayı düşündüm. Süngerleri koltuk yıkamaya versem olurmu acaba bu arada güle güle oturun
(121 puan) tarafından
Benim yastıkları yün minderi sünger şeklinde bende koltuk yıkamaya veriyorum sungerlerimi
tarafından
O zaman bi zorluğu olmaz bence ya gerçek anlamda beğendim cünkü koltuk takımından daha çok hoşuma gidiyor yerde oturması
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Ablam bi dönem kullandı benim yastıkları yünden değil pamuktan yaptırdı temizlemesi daha kolay olur diye 4yinede çok toz tutuyor diye sattı sonra hepsini 
tarafından
Benim her ikiside süngerden oluşuyor , dolap gibi bi uygulamada mı sattı acaba
(6,077 puan) tarafından
Hayır bacım ozaman 2. El satış yapan bi adam geldi eve baktı kontrol etti fiyat verdi anlaştılar aldı gitti
tarafından
Teşekkür ederim tamam inşaallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
5 cevap 246 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysudeem (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 362 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hemdemm (178 puan) tarafından soruldu
0 oy