0 oy
861 göst.
Diğer kategorisinde (2,083 puan) tarafından
Kizlar biz ilçede oturuyoruz apartmanımızın karşisinda bı villa var tam bizim yatak odasının camına doğru kümes yapmışlar horoz her sabah 4 te bı başlıyor ötmeye 5-10 dakika arayla sabah 7 ye kadar ötüyor her sabah bu horoz yüzünden baş ağrısıyla kalkıyorum. Eşime diyorum git konuş diye horoz yüzünden komşuyla kötü olamam diyor kendisi top patlasa duymadigi için rahatsız olmuyor ama ben Çıldırcam artık bu horozun yüzünden ya her sabah 4 te uyanıyorum bu horozun cırtlak sesini dinliyorum düzgün de ötemiyor zaten hala başım ağrıyor her sabah ağrı kesici atıyorum artık geçmiyor başımın ağrısı ilçe olduğu için şikayet etsem de ilgilenen olmuyor napabilirim ya

26 Cevaplar

0 oy
(6,848 puan) tarafından
Müstakil yerlerde köpekte havlada karisilmiyor malesef bir polis arkadaşıma danışmistim
(2,083 puan) tarafından
Eşimde polis yasak diyor ama komşu olduğumuz için kavga etmek istemiyor
-Reklam-
0 oy
(1,529 puan) tarafından
5 horozu olan ben :)) 25 tavuk 5 horoz napalım yumurta fiyatları aldı başını gitti:)) ben rahatsız olmuyorum uykum ağır ama sizin için evet rahatsız edicidir durduğunuz yer köy değilde mahalle diye geçiyorsa zabıtaya şikayet ede biliyorsunuz diye biliyorum çünkü mahalle içinde koku ve gürültü yapan hayvanlar yasak
(2,083 puan) tarafından
Benim annemlerde de var tavuk ve horoz ama ezan vaktinde oter 4-5 defa tamam biter bu horoz kadın çığlığı gibi ötüyor hem hem de saatlerce ötüyor ya 4 ten 7 ye kadar
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Ne güzel iste namaza kaldiriyor 
0 oy
tarafından
Düzgünde ötemiyor zaten lafına öldüm gülmekten 
tarafından
Ay bende öğlen hastaneye giderken görmüştüm sırf o söze geri geldim ☺️☺️
(454 puan) tarafından
Alsın horozu karşısına ders versin:):)
0 oy
tarafından
"Düzgün de ötemiyo zaten" ay çok güldüm buna :D
(454 puan) tarafından
Horozu alsın karşısına ötme dersi versin:):)
tarafından
Çokda erken ötüyomuş ama benim gibi geç kalkanlar için sıkıntı ☺️
(454 puan) tarafından
Horoz bu doğası gereği öter benim komşunun da var horozu gece 2 de ötüyor hiç de rahatsız olmuyorum
tarafından
Herkesin uykusu bir olmuyo canım bende rahatsız olmam da olunabiliyo
0 oy
(454 puan) tarafından
Bu kadar mı almıştınız şehir hayatına sonumuz iyiye gitmiyor vah ki ne vah 
tarafından
Mükemmel bir yorum
(454 puan) tarafından
Öyle yaa benim çocukluğum köyde geçti her sabah horoz sesi tavuk gidaklamasi inek möösü bunlarla kalkardik ve mutluyduk. Şimdi şehirde yaşıyoruz köy hayatını arar olduk.
tarafından
Ben de köyde büyüdüm ama şuan Arnavutköy deyim ve burda inekler keçiler tavuklar var aynı böyle üç senedir burdayım burada yeni taşınan ergenler artık şikayet ettikleri için inek damlarinin çoğunu belediye yıktı. Oysa ben apartmanın önünden inek geçiyor diye çok mutlu oluyordum. Şikayet eden süt yumurta yemicek o zaman vegan olcak apartmanda da değil fanusta yaşayacak.
(454 puan) tarafından
Onların ki terbiyesizlik ukalalik sorsan hayvan sevgisi için ölüp biterler
(454 puan) tarafından
Hay van. ....

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde S.E. (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
6 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (260 puan) tarafından soruldu
0 oy