0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (882 puan) tarafından
Kızlar 6 saat kadar yol gidicem 2.5 aylık bebeğim var yaklaşık 10 gün kalıcaz yanıma neler almalıyım sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim

3 Cevaplar

0 oy
(13,508 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bez

Islal mendil

Pisik kremi

Sampuani(lifi havlusu

Ilac al yanina ates dusurucu ne olur ne olmaz

Kiyafet iste kisa kollu sortlu 

Zibin al citcitli

Ince uzun kollu uzun bacakli

Mevsimlik hirka al kapsonlu

Ince yelek al

Penye battaniye

Muslin ortu

Emiyosa emzirme onlugu

Biberon kullaniyosan onu falan

image

(882 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim biberon sevmiyor bizim sıpa meme reddin yaşıyoruz birde nolucak halimiz bakalım
(13,508 puan) tarafından
Arka taraf rahatsa tek olacaksan bebekle ki ben 2 cocukla 6 saat gittim biri 50 gunluktu :) biri oto koltugundaydi digerini ana kucagimizda var ama ev tipi ana kucagiyla goturdum :) ben ortaya oturdum ikisi yanlarimdaydi. Gittigimiz yerdede kullandik hem anakucagini
(13,508 puan) tarafından
Aa bak d vitamini ve serum fizyolojik unutma :) tirnak makasi birde. Tirnaklari cok cabuk uzuyo :)
(882 puan) tarafından
Aa evet serum önemli gercekten. Anakucağının benzer bir fotosu varsa yükleme yapabilirmisiniz
(13,508 puan) tarafından
Ekledim canim. Bunu kullandim dogdugundan beri koyede gittik bunu goturdum nereye gitsem bununla :)
-Reklam-
0 oy
(163,654 puan) tarafından
3 aylik nebekle 60 saat gittim benden daha tecrubelisi yoktur ☺️ arac kendinizinmi ona gore yazicam
(882 puan) tarafından
Evet kendi aracımız :) buldum seni bırakmam
(163,654 puan) tarafından
ince bi battaniye ser arka koltuga hatta carsafda olur ince yuksek olmayan bi yastik daha sonra bebek cantasina varsa emzigini koy bez islak mendil cop poseti bi iki oyuncak su biberonu yol tutar kusarsa diye onlemini al onluk yedek giyim pisik kremi elinin altinda olsun emiyosa rahat ama mamaysa termosa mama suyu koy toz mama elinun altinda olsun
0 oy
(2,251 puan) tarafından

Daha önce kendi yaptığım yolculuklardan yazıcam canım sana 

Araç içi: battaniye, emzik, oyuncak, termosa koyulmuş sıcak su ve soğuk su mama içiyorsa tabi emiyorsa daha kolay, araba kalabalıksa emzirme örtüsü, kendin rahat edebilmek için terlik ve rahat kıyafetler, ağız bezi, önlük, en az 2 adet kıyafet takımı, ıslak mendil, pişik kremi, bez 

Kalacağınız yerde ise bunlara ek olarak mutlaka kullandığı ilaçları, vitaminleri, ateş düşürücüler olmalı, burnu tıkanıyorsa serum fizyolojik ve aspiratör, şampuan,bebe yağı,ıslak mendil,  bez , bir de benim taşınabilir yatak vardı çanta gibi her yere götürdük onu.

Aklıma gelenler bunlar canım :) 
(882 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 467 göst.
26 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Peri Ali (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 205 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Azize turkmen (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
16 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,161 soru

24,220,962 cevap

338,663 kullanıcı

...