Kızlar dolaptan 5 aylık oğluma Geçenlerde Hoppala almıştım postuna duruyor hoppala'nın altla üstünü sabitleyen 4 tane demiri yok Bir de zıplama yayları yok diye ben bu ürünü geri göndermek istedim kadın da bana Sen çaldın muamelesi yaptı Ben de ona Belki de sen eksik koydum ben bunu bilemem deyince de iftira atıyorsun oldu Neyse dolap iade talebemi onayladı Dün PTT ile iade talebemi gerçekleştirdim geri gönderdim kadına fakat kadına bu sefer şey demeye başladı Ben size kaç kilo gönderdiğimi öğrendim sizin de kaç kilo göndereceğini öğreneceğim Ondan sonra tekrar konuşuruz demeye başladı şimdi size soruyorum 4 tane Demir 4 tane yay benim evimde ise o aletler olmadığında benim ibi işime yaramıyor ya da o alet olup 4 tane Demir ile 4 tane yay olmayınca benim bir işime yaramıyor ben almadım ben kargoya açtım da o haldeydi bana geri iade gönderme hakkı var mı sizce dolap iade talebimi onayladı ben ona geri gönderdim Dün sadece ilk defa iade işlemi yapıyorum dolaptan Çok kez alışveriş yaptım �lk defa başıma böyle bir şey geldi ve ilk defa iade talebini talebi istedim