0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (282 puan) tarafından
Merhaba hanımlar benim ilk defa başıma geliyor ovulasyon gününden 1 gün önce hafif kanamam oldu ve şuan 2 gunumdeyim kanamam hala devam ediyor  ağrım fazla var napicagimi bilmiyorum doktora gitsemmi acaba bı dahaki regl tarihim 4 temmuz    düzenli gününde olurum  cevap verirseniz sevinirim 

3 Cevaplar

0 oy
(9,614 puan) tarafından
Suphen varsa test yap 
(9,614 puan) tarafından
Bazen kadınlarda yumurtlama döneminde olan kanama şekli damla damla şeklinde görülebilmektedir. Ancak yumurtlama döneminde kanama çoğunlukla lekelenme ya da damla şeklinde olduğu için korkulacak bir durum yoktur. Çoğunlukla bu kanama ve lekelenme iki ya da üç gün hafif şekilde seyretmektedir. Dior
(9,614 puan) tarafından
Bazı kadınlarda ovulasyon zamanı damlama tarzında kanama olabilir. İmplantasyon (fetusun rahim içine yerleşmesi) ovulasyondan sonra 6-12 gün içinde olur. Her kadın doğduğunda milyondan fazla yumurta immatür (olgunlaşmamış) olarak ovulasyon zamanını bekler. Adet kanaması ovulasyon olmadan da olabilir.
(282 puan) tarafından
Damla değil doğuma giderken nişanim geldiği zaman ki gibi kanamam ağrım fazla
(9,614 puan) tarafından
Hamileydinde dusukmu oldun yoksa
(282 puan) tarafından
Böyle bir ihtimal olabilirmi ya
-Reklam-
0 oy
(9,614 puan) tarafından
.

Post ciksin

0 oy
(3,350 puan) tarafından
Doktor bana ara lekenlenme normal değil demişti kist falan olunca lekelenme oluyormuş sen yine bir doktora görün 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 201 göst.
1 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.