0 oy
140 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (473 puan) tarafından
Eşim geçen kıyma aldı 1 gün 0 derece dolapta durdu son tarihi bugün yazıyor bende dün yapamayınca buzluğa attim rengi hafif değişmiş ama hiçbir koku yok ne yapsam bilemedim 

2 Cevaplar

0 oy
(2,863 puan) tarafından
Bozuk mu şüphemin olduğu hiç birseyi yemiyorum canım. 
(473 puan) tarafından
Bende yemem ama bı ton para vermiş 1 gün dolapta tuttum hemen renk değiştirdi bana diyor yapmayacaktin ilk gün buzluğa atsaydin hemen böyle olacağını nerden bileyim ki mesela kasaptan aldığı böyle olmuş normalde marketten alsa mesela bim zaten onuda tasvip etmiyorum kıpkırmızı rengi o bozulmuyor dolapta
(2,863 puan) tarafından
Evet ya kilosu 350 burda . Canım pişerken kokuyorsa yapacak bisey yok pişirme buzluktan indirdigini
(473 puan) tarafından
Hiçbir koku yok kuzum koyarken de yoktu hafif rengi değişince attım buzluğa tarihine var nasıl olsa bişey olmaz dedim cozdurmedim yarın çözdü bakarım inşallah bişey olmaz 200, vermis
(2,863 puan) tarafından
O pişerken belli olur kuzum.  Birde kasapta et taze ise de dinlenince değişir.  Kurbanda da öyle oluyor ya ama öyle kasap bulmak çok zor
(473 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm eşime dedim binden kıyma alma bu ne böyle kıpkırmızı boya sürmüşler kasaptan alinanin rengi değişir bunun değişmiyor dedim. Şimdide marketin kasabindan aldığı değişti eşimde iskillendirdi beni bakalım yarın ola hayrola
-Reklam-
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Ay yazık kız şu pahalılıkta hele ben cok dikkat ederim eşim eve et getirdiği gibi küçük parcalara ayırır folyolar buzluga atarım bilmiyorum rengi koyulasmış mı nasıl olmus?? ben de cok pimpirikliyim kokusuna göre karar ver istersen
(473 puan) tarafından
Hic koku yok kuzum yapacağım gün dışarı çıkalım dedi kızıma ayakkabı almaya o yüzden dışarda yemek yiyince kaldı. Eve gelince buzluğa attim. İnşallah bişey olmamıştır bende dikkat ederim normalde :(

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,072 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 328 göst.
8 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevgi25 (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
1 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,404 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,607 soru

24,185,979 cevap

336,624 kullanıcı

...