0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından

Kizlar bebeğime doyamıyorum sürekli ultrason fotoğrafına bakıyorum da bisey dikkatimi çekti çok net görünmüyor ama sizde iyice bi baksanıza bu gördüğüm pipi mi sanki doktor da erkek dedi ama daha erken bi haftadayiz

imageişaretledigim yer iki bacağının arasi

4 Cevaplar

0 oy
(1,027 puan) tarafından

Kaçıncı hafta da dedi canım özele gidiyorsun sanırım :)

Banada ikili taramada olabilir demişti doktorum sonradan netleştirdi :)

Ultrason aletine göre de değişiyor :)

Çıkıntı varsa erkektir :)

(92 puan) tarafından
Yok canım devlette 11 haftalikken söyledi ben sormadan bu bebek erkek dedi ama ama daha erken diye emin olamadim
(1,027 puan) tarafından
O zaman biraz daha bekle canım :)
Bazen kordonla da karıştırıyorlarmış ama ama doktorun iyi bir doktorsa belki doğruluğuda olabilir diğer ultrasonunda erkekse net belli olur zaten :)
(92 puan) tarafından
Aynen canim insallah
-Reklam-
0 oy
(92 puan) tarafından

image

Buda tam görüntüsü 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
11 haftalik bebekte cinsiyet belli olmaz 
(92 puan) tarafından
Cinsiyet 10uncu hafta da oluşuyor doktorlar da
tahminde bulunuyor
(993 puan) tarafından
Niye olmasın bana 11 haftada kız dediler 12+4 de de kız dediler 13+2 kesin kız dediler 22 de detaylıda kesin kesin kız dediler :) cihaz ve doktorla alakalı bir durum diye düşünüyorum
(92 puan) tarafından
Cihazı kaliteliydi bacak arasını banada gösterdi hatta ama yinede emin olamadim
(993 puan) tarafından
Özelde cihazlar zaten iyi hele ki güzel bir özele gidiyorsaniz cihazı muhteşem oluyor ben ilk etap Acıbadem ile başladım da muayene vs aşınca iyice başka hastahaneye geçtim
(2,387 puan) tarafından
10 11 .haftalarda oluşmaya başlar net belli olmaz /////
(92 puan) tarafından
Yok ben devlete gidiyorum ama cihazları iyi doktorum da çok iyi ve ilgili
(9,610 puan) tarafından
Kızımı 11+ biseyde öğrenmiştim oglumu 12 de öğrendim ozelin cihazları iyi olduğu için gösterebiliyo kendini
(2,387 puan) tarafından
Medikal park da dogum yaptım acibadem hastanesi evimin önündeydi oradada surekli muayene oluyordum -_- hic alakasi yok 12 haftada bile net belirlenmez sadece tahmindir.
(993 puan) tarafından
12. Haftada cinsiyet oluşumu tamamlanır canım , 10.11 haftalarda oluşmaya başlamaz hamile kalındığı  gibi oluşmaya başlar canım
(2,387 puan) tarafından
Önemli olan muayene cihazı değil o doktorun tecrübesidir 10 11 12. Haftalarda
(2,387 puan) tarafından
Google dan bir alıntı/////
11 Haftalık Bebek Cinsiyeti Belli Olur mu? Hayır, 11. haftada bebeğin dış üreme organları şekillenmeye başlamış olsa da 11 haftalık gebelikte bebeğin cinsiyeti belli olmamaktadır. Ancak 12. haftadan itibaren bebeğin cinsiyeti kesin olmamakla birlikte tahmin edilebilmektedir.
(92 puan) tarafından
Yanilip yanilmadigini bidaha ki kontrolümde görürüm artik
(993 puan) tarafından
Acıbadem bana kesin kız demişti hayatım çok net konuştu zaten değişmedi de şuan 34+4 deyim , cihaz tabiki çok önemli devlet ile özelde cihazlar arasında dağ kadar fark var
(2,387 puan) tarafından
12. Haftada vajinal ultrason yapılırsa ancak net olarak söylenebilir yoksa sadece doktorun tecrübesine kaynaklı bebeğin gelişimine göre tahmin yeteneğidir net olarak 16 . Hafta da belirli olur . Hiç devlete gitmedim cihazlarını bilmiyorum .
(9,610 puan) tarafından
Cihaz tabiki önemli ben ilk hamileligimde ilk kontrolüm için devlete gitti kese var bebek yok diş gebelik kimyasal gebelik olabilir dedi ordan çıkıp özele gittim kalp atışını da duydu bebeği de gördü
(2,387 puan) tarafından
Aynı Gün mü gittin -_-
(993 puan) tarafından
Genelde aynı gün gidiliyor canım :D bende bir kez devlete gittim 13+2 de bana dediler ki bebeği alıp bir an önce tedaviye başlamamız gerekiyor , kanda idrarda enfeksiyon var bebeği almasak bile kendi düşecek gibi şeyler konuşmuşlardi. Oradan çıktım ve bir daha o hastahanenin önünden bile geçmedim :D
(2,387 puan) tarafından
Bilmiyorum hiç devlete gitmedim // gitmeyi de düşünmüyorum bundan sonra da :) sizde gitmeyin zaten pek hastane seven bi insan değilim ölecek kadar canım yandığında giderim genelde o da korkudan arabadayken iyilesirim hastane nefreti var bende
(9,610 puan) tarafından
Bende tövbeliyim devlet hastanesine,geneli öyle ama özellikle bizim buradaki insana hay.van muamelesi gösteriyo sadece ilk gebeligimde ilk kontrole devlete gittim sonrasında bende yakınından bile geçmedim 2 hamileligimde de başından sonuna doguma kadar özele gittim hatta doğumdan sonraları da çocukların muayenelerine özele devam ettimm eskiden özel lükstü ama şimdi devlet hastaneleri özele zorluyo,şehir içindeki devlet hastanelerinde kesinlikle doktor yok asistan stajyer bozuntularını oturtturmuşlar onlarda burun ucuyla is görüyo
(2,387 puan) tarafından
Evet bence de eskiden lükstü şimdi genelde şirketler zaten özel sağlık sigortası yaptığı için muayene vs 15 tl falan oluyor doktorların çoğu yurt dışına gitti tabi bize böyle uydurduklar kaldı oğlum kizamik oldu hastaligi ne bilemediler el ayak hastaligi dediler saçma sapan ama ağzında yara falan yoktu kel alaka yani kizamik şekeri verdim 2 günde iyileşti kendimizin doktoru olduk sayelerinde
0 oy
(100 puan) tarafından
Küçük haftalarda kız bebeklerin genital organı şişik olabileceğini bu sebeble ,pipi görünümü olabilecegini söylemişti özeldeki doktor .

3 hafta daha sabredin bence %80 yanılabilir bu haftalarda heleki devlet
(92 puan) tarafından
Beklicez artik
(100 puan) tarafından
Doktorlar kemik yapısından tahmin edebiliyor .İşinde çok uzmansa bu haftalarda kemik ve kafa yapısından dogrudur .Ama genitalinden degil
(92 puan) tarafından
Iki hafta sonra tekrar gidicem bakalım hayırlısı işte insan merak ediyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 623 göst.
0 oy
14 cevap 737 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defneyle (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 317 göst.
0 oy
13 cevap 560 göst.