0 oy
237 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (75 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Selam kızlar bu bebek arabasini kardeşim almis ama kumaş kismi çok ince araba bi süre sonra sıkıntı yaparmi? Kullanlar varmi aranızda değiştirsek mi bilemedik ?

image

5 Cevaplar

0 oy
(1,945 puan) tarafından
Katlanmasi kullanisliysa guzel araba. Kumaslari ince oluyor zaten. 
(75 puan) tarafından
Bende kanz in var kenarları 2 kat kumaş bunun tek kat katlanması kolay kendi de hafif bide arka kısmını tutan sadece geçirmeli ip var bi demir yok sıkıntı yaratırmı kullandıkça diye
-Reklam-
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Canım hediyedir beğenmiş almış insan şimdi degistirseniz üzülür.arti bu marka değil ama buna çok benzer kullanıyorum kullanımı çok rahat bu modellerin.bizimkininde tek kat kumaşı ama tank gibi mübarek araba
(75 puan) tarafından
Yok canım bana değil kardeşim de hamile kendine almis ta şimdi geldi eve içine coxuk koyunca bide iki arabaya bakınca kararsız kaldı kumaşı ince olunca acaba yırtılır mi taşır mı çocuğu diye karar veremedi.
(12,022 puan) tarafından
Yanlış anlamışım canım kusurabakma.bu yeni dogana uygun değil zaten ama kendi bilir
0 oy
(496 puan) tarafından
Ben çok pişmanım hantal gibi araba aldığıma katlanması zor taşıması zor bebeyle tek bir yere gidemiyorum. Katlayın deneyin kumaşı hep ince katla kaldır eğer rahatsa kullan
(75 puan) tarafından
Katlanması kolay çok hafif bi araba bastonlar gibi. İnce kumaş olması sonra sorun yaratırmi cocuk taşırken diye tereddüte kaldik
(496 puan) tarafından
Bizimki de ince soğuk havalarda vs sorun olmuyor silinebilir olması rahatlık.
0 oy
(465 puan) tarafından
Bebegin oturduğu yeri söylüyorsan içine bebek arabası minderi alabilir 
0 oy
(56 puan) tarafından
Arkadaşım ve yengem de var hiç memun degiller çok ağır kullanmadı canım bana sorarsanız tavsiye etmiyorum
(75 puan) tarafından
Aynısı mi ?

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 601 göst.
9 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Myangell (847 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 233 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Aslı saray (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Yesilim (2,063 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,926 soru

24,407,720 cevap

350,666 kullanıcı

...