0 oy
366 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kayinpeder yayladan gelmiş kaynana akşam aradı gel  dedi kayinpederin torunu görsün özlemiş tamam dedim sabah kalktım geldim kayınpeder yok çarşıya çıkmış kaynana aradı gelin gelmiş gel bilmiyom o ne dedi peşinden kaynana sen evde bekle hastaneye gidip gelecem dedi tamam erken gelin akşama doğru gidecem işlerim var dedim gitme bekle ne işin var dedi var işte dedim erken gelin tamam dedi bu saat olmuş hala gelmedi saat 10 du gitigimde hala bekliyom şeytan diyor sesiz sedasiz kalk git insanı saf saniyorlar

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben olsam 1 sn durmam sahibi cikmis gitmis sen neyi bekliyosun bi seyleri kaybolur senden bilirler oyle durumlarda ben olsam asla tek kalmam baskasinin evinde gormek isteyen kendi gelsin carsida gezebilen torununun yanina da gelebilir
tarafından
Bende çıktım geldim zaten
-Reklam-
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Yani misafir çağırıp evde bırakıp gitmek ne ayıp ya karı koca bence biraz daha bekle gelmeslerse çık git evine artık 
tarafından
Öyle yapacam cidden ***** yerine koyirlar insani
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Sacmalamis. Kayinpederin evde olsaydı da gidecekti ozaman kayinvalidenvki o daha da saçma.bisey olurdu. Madem işin vars evde olcagin gün çağır. Bazıları çok düşüncesiz ya.
tarafından
Aynen ben sonuçta kendi işimi size göre planyamamki
0 oy
(892 puan) tarafından
Ben olsam beklemem niye gittin derse de akşam yemeğim yoktu çocuk durmadı flan derdim ayrıca çarşıya çıkabiliyorsa sana da uğrayıp torununu görebilir niye ayağına çağırıyor anlamadım. Bizimki özledikçe gelir görür yarım saat flan geri döner köye mesafe yakın diye. 
tarafından
Kız yok bunlar çok kuralcı eski usul bı ara kızımı seviyordum batıyordu sayygisiz oluyordum
0 oy
(465 puan) tarafından
Çık git ya çocuk durmadı evde de işlerim vardı zaten de boşver 
(465 puan) tarafından
Şimdi gelirler birde iş yapmani beklerler yemekdi bilmem neydi gereği yok bacım
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Ben olsam beklemem evime giderim 
tarafından
Döndüm zaten

İlgili sorular

0 oy