0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu aralar o kadar yorgunum ki bebeğim 6 aylık olduğundan beri iyi değilim çok yıkıcı olmaya başladım bir eşime değil herkese karşı sinir kontrol kalmadı... Gülmem yüzsüzlüğüm diyebilirim eşimle de bu aralar limoniydik o da çarşambaya terapist ten randevu almış :') var mı giden deneyimi olan nasıl geçiyor :) 

3 Cevaplar

+1 oy
(23,455 puan) tarafından
Eşine helal olsun. Akıllı adammış. Genelde erkekler bu işlere asla yaklasmazlar. Sizin için iyi olur inşallah 
tarafından
Inşallah bakalım:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben dırek kendım psıkologa gıtmıstım adam adımı sorunca aglamaya baslamıstım :D

(7,988 puan) tarafından
Ayy bu ben ilaç verdilermi bana verdiler işe yaramıyor ya
tarafından
Emzırıyodum ben veremedı bana ılac, 1 saat cocugumdan dert yandım aglaaaaya aglayaaaa, adam dedı cocugunuz ıle ılgılı tek onerım kabullenmek :D zor cocuk oldugunu kabullenelım haftada 2 kere de gel kafanı dınlemıs olursun dedı :D
tarafından
Ayy ilaç filan içemem :D diyip duruyordu zaten gidelim gidelim adam kendi kendine halletmiş:D
(7,988 puan) tarafından
Bende hem mama hem meme yapıyordum vermişti bana halada kulaniyorum yok banmisin demiyor
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Bacım sen değil misin hafta sonu  bebeğini annene veren :)  sen böyleysen ben adamı kesmeye gidiyorum :)) şaka bi yana hiç gitmedim isterim ama eşim gelmez, sizinki n güzel bide kendi halletmiş 
tarafından
Benim :) bebeğim annem de durmuyor artık :') nazar ettim galiba :)))) şakası bir yana diş muhabbetimiz var şuan da aşırı bana düştü 6 aydan sonra surda 10 gündür ne yaşadığımı bilemiyorum sağolsunlar yardım ediyorlar eşimde annem de babam da  ama bilmiyorum yıprandım belki kendi içimde çözemediğim şeylere bahane ediyorumdur  bu durumu :) çözemediğim şeyleri de çarşamba günü bulucaz inşallah :D valla ben de şaşırdım çarşamba giriyoruz dedi baktım baktım peki dedim :zd
(3,398 puan) tarafından
Diş zor. Allah güç kuvvet versin inşAllah. Biz büyükler dayanamıyoruz el kadar bebeler n yapsın.  İnşAllah faydalı verimli olur sizin için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 205 göst.
21 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 185 göst.
26 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 12345. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 866 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 164 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mutluanne_ (545 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,042 soru

24,177,555 cevap

336,183 kullanıcı

...