0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (186 puan) tarafından
Ya benm ıphone7 var ama esım 12 de aldı kullancaktım ama sımle ılgılı bı sıkıntı var yaptıramadık daha kullanamadım sımdı esımın dedesı hacca gıdıypr guzel foto ceksın dıye ona verıyor odunc olarak anne annesı ozel olarka rıca etmıs benmde zoruma gıttı o kadar cocugu var 45 gun gıtcek telefon benmı kotu dusuncelıyım haksız mıyım bana hıc sormadı bıle

4 Cevaplar

0 oy
(186 puan) tarafından
Post yukarı fıkir allbrmydm
-Reklam-
0 oy
(1,129 puan) tarafından

Kuzumm gendlde erkekler verdiği telefonu eşyayı akrabalarından istemezler ben soylim:) o telefon kalır sacmada geldi bana ;)) tuşlu telefon mu kullaniyor anneanne dede

(186 puan) tarafından
Hayır soyledı telefon benm dıye ayrıca basına bısey gelmesın pahalıdır dayımdan alırım yoksa parasını dedı esım
(1,129 puan) tarafından
Ozmn detaya takılma canm erkekler bizim kadra detaycı düşünmüyor ki ;)) boşver yaaa
(186 puan) tarafından
Ne bılım sınırımı bozdu
0 oy
(7,101 puan) tarafından

Artık herkes kameralı telefon kullanıyor . Hacca giderken emanet almak da ne bilim ölürüm kalırım kimsenin hakkı geçmesin der herkes bunlarda kimden ne görürsek diye mi düşünüyor :Dhayir yani orası paklamaz öyle birşey varsa yazıktır . Millette dede hacca gitmiş demesin foto da olmasın yani nolacak kalitesiz çek ama imanını güçlendir RABBİM HAKKİYLA BİZLEREDE NASİP ETSİN İNSALLAH 

tarafından
Bizimkiler umreye giderken evde kalan emanet saklama kabına kadar dağıttı ölür kalırız bişey olur diye :D emanet almak da degisik
(7,101 puan) tarafından
Min desene sonuna kız .

Bencede değişik bizde yirmi sene önce aldığın borç bile verilir bu zmanin parası deyip
(186 puan) tarafından
Evet bıktım bu adamın ısguzarlıgından ya bunlarda bulasık gıbı yapısıyor ınsana anası danası bılmem be
0 oy
(1,604 puan) tarafından
Yok yni bencede gereksiz istemem.verrmedin
(186 puan) tarafından
Sorsaydı bana hayır derdım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 570 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 372 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,362 puan) tarafından soruldu