0 oy
228 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (358 puan) tarafından
Bir hafta önce mor lahana turşusu yaptım Dün açtım yoğun sirke tadı olmuş oysaki yemek tariflerinden baktım oradaki tariflerinr göre yaptım neden böyle oldu Ne yapmam lazım yenilmesi için :(

6 Cevaplar

0 oy
(561 puan) tarafından
Aynı durum bende de oldu canım 
(358 puan) tarafından
Ne yaptın peki canım
-Reklam-
0 oy
(1,146 puan) tarafından
Bı 10 gün önce yaptım nefis yemek tariflerinden bende yumuşama olmadı. 
(358 puan) tarafından
Kiwami ii Ama Yoğun Sirke Tadı olmuş bende Nefis yemek tariflerinden yaptim
(1,146 puan) tarafından
Ben elma sirkesi koydum bir su bardağı.
(358 puan) tarafından
1 su bardağı su 1 su bardağı sirke ama sirke tadı yoğun oldu Niye oldu anlamadım
(1,146 puan) tarafından
Bazen el ile alakalı olabiliyor. Bazilarin eli tutmuyor canım.
0 oy
(2,924 puan) tarafından
 Bende ordan yaptım. Ama ben baya ovdum. Yumuşacık olmasa da güzel oldu. Birde sirke ölçüsünü daha az koydum ben
(358 puan) tarafından
Yumasikligi Kiwami ii Oldu Ama Yoğun Sirke Tadı Oldu
0 oy
(142 puan) tarafından

Bende yaptim 1 su bardagi cok fazla geldi bana zaten sirkem bitmisti yarım cay bardagi koydum mis gibi olmuş yiyiyoruz:) 



Bir su yıkayıp azicik tuzla tekrar kapatın :)

0 oy
(1,451 puan) tarafından
Sirkenin markasi fark eder kimisi yogun olur
0 oy
(188 puan) tarafından
Sirkeyi az koysaydin keşke ben anama veriyom o yapıyor çok lezetli oluyor ye ye doymuyoruz 
(358 puan) tarafından
Walla Canım İlk Defa Yaptım Nefis Yemek Tariflerinden Baktım Yaptım Orda 1 Su Bardağı Koydu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 260 göst.
17 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikanne (2,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 528 göst.
24 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,473,891 soru

24,131,164 cevap

334,052 kullanıcı

...