0 oy
111 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (335 puan) tarafından
Merhaba 19aylik oğlum var anne baba arada kapat gel güle güle bunları diyor sadece hadi oğlum şunu getir diyorum getirmiyor ismine bakmıyor fazla çok ağlıyor onkadar ağlıyorki artık kafayı yicem uykusu geliyor ağlıyor uyumuyor direniyor kıyamet kopuyor evde istediği bişey olmazsa kafasını yerlere vuruyor napican ben Allah aşkına 

3 Cevaplar

0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ağlar dedin ya bnm oğlum aklıma geldi bnmki 2 yaşında hala ağlar kolay gelsin ❤️
(335 puan) tarafından
Konsumasida yok benim dediklerimi de anlamiyor
(3,895 puan) tarafından
Hiimm bnmki tepki veriyor konuşmuyor seninki hiç mi tepki vermiyor? Bnce bir doktora götürmelisin.
(335 puan) tarafından
Tepki vermiyor oğlum şunu getir diyorum yüzüme bakıyor
(3,895 puan) tarafından
Doktora götür cnm.
-Reklam-
0 oy
(163,332 puan) tarafından
tek cocukmu evde bunaliyo olabilir enerji atamiyo olabilir bi oyun evine falan gotur yasitlariyla sosyallessin
(335 puan) tarafından
Yine aynı olur cnm eve gelince dışarı cikariyoruz evet tek cocuk ama ben böyle bir çocuk görmedim yani kelimelerle ifade edemiyorum öyle bı yaramaz ahlak huysuz
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Dışarı pek sık çıkmıyor musun canım sanki bana evde bunalmış gibi geldi. 
(335 puan) tarafından
Disariyada.cikiyoruz ama dışarda bile.durmayan bı çocuk eşim.parka götürmez götürse bile çok nadir benim tek gitmemede izin vermez akşam gelince yemekten sonra gezdirirz evde bunalmış değil ya cidden dogdu başladı sorunlarımız sütüm az geldi kesildi mama icmezdi uyku sorunu vardı ek gıdaya geçtik ek gıdayı yemedi halen yemek konusunda sikintiliyiz gecleri uyumayan bir çocuk o kadar zor bı çocuk ki inanın bittim kafamda başka çocuk düşüncesinde bitti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 464 göst.
8 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda kara (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
6 cevap 291 göst.
28 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sepet sepet yumurta (194 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,660 soru

24,061,797 cevap

330,168 kullanıcı

...