0 oy
241 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,791 puan) tarafından
Kızlar kabak patlıcan küp küp doğrayıp posetleyip atsam olur mu çiğden yapan var mı kötü oluyor mu 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Patlıcani annem kızartıp koyuyor güzel oluyor kayınvalidem kabağı çiğden doğrayıp koymuş pisirince güzel gibiydi ama ben koymadım hiç 
-Reklam-
0 oy
(13,474 puan) tarafından
Kabagi dograyip yada tendeleyip atiyorum sonra mucver yapiyorum. Patlicani kizartip oyle atiyorum valla. Ispanak mantar falan cigden atarim
0 oy
(13,003 puan) tarafından
İkisini de çiğden doğrayıp attım tadı değişti hiç güzel olmadı ya
(13,003 puan) tarafından
Ama kızartıp atınca hiç bişi olmuyor
0 oy
tarafından
Patlıcanı kızartıp ya da közleyip koyuyorum.biberi dümdüz koyuyorum. Fasulyeyi falan direkt koyuyorum güzel oluyor 
0 oy
(9,667 puan) tarafından
Gecwn kabak dograsim koydum pisirmeye cikarinca tadi bi desik oldu bidahada sebze atmam yemek dokuldu ziyan oldu
0 oy
(163,555 puan) tarafından
kiz daha tam yerli uretim cikmadiki acele etme
(1,791 puan) tarafından
Yok canım öyle eşim fazla almış ziyan olmasın diye dedim
0 oy
tarafından
Patlıcanı pişirirsen daha iyi hiç çiğden koymadım mantıklıca gelmiyor kabak denemedim ama bal kabagini falan çiğ koyuyorum bezelye pişirmeden konuş bamya fasulye az yemek yapar gibi yağsız kavurtup konunca daha çabuk pişiyor tadına iyi olur biber çiğden de kızarmışta konabiliyor 
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Patlıcan cigden hiç guz3l olmuyor ama kışlık için kırmızı biber ve yeşil biberi küp küp doğrayıp atıyorum güzel oluyor
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Çiğden koyuyorum güzel oluyor :)
(7,448 puan) tarafından
Evet canım kabaktan mesela kabak yemeği yapıyorum fazla alıyoruz bazen ziyan olmasın diye doğrayıp atıyorum veya türlü yapıyorum sıkıntı olmuyor geçen mesela bostan patlıcan aldık bir tanesi fazla geldi attım buzluğa
(1,791 puan) tarafından
Tamam canım herkes çiğ güzel olmuyor yazmış bende emin olmamadim
(7,448 puan) tarafından
Rica ederim canım tadı değişmedi bende bilemiyorum değişse zaten yapmam benim şansıma mı oldu bilmiyorum tabi ama iki üç kere çiğden koydum yaptım ki patlıcan çok severim hassas noktam :))
(1,791 puan) tarafından
Tamam canım çok sağolasın
(7,448 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(142 puan) tarafından
Kabak kötü oluyo ya ben denedim sulu yemekte asla olmadı. Patlıcanda rengi siyah oluyo kızartıp koyman en iyisi :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 124 göst.
4 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Mys-2boys2girls (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 248 göst.
9 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde fatos18 (2,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 262 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 393 göst.

Kategoriler

1,477,085 soru

24,178,202 cevap

336,219 kullanıcı

...