0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (417 puan) tarafından
Bayanlar temiz tutarım mesela iç çamaşırı mi kaynar derecede yıkarım ama bugün özel bolgem çok kaşınıyo. Banyo yapıyorum yine kaşınıyor parçalayacak derecede artık . Birde çok özür dilerim söylüyorum beyaz akıntı var. Koku bide neden olabilir. 

5 Cevaplar

0 oy
(446 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir mantar olabilir. Ic çamaşırını ütüleyip giy gün icinde sık sık degistir bazen bende de kaşıntı oluyor doktor böyle yapmamı önermisti. Böyle yapınca geçiyor. Bi de son zamanlarda antibiyotik kullandın mı ondan da olur
(417 puan) tarafından
Evet dişim için kullanmıştım antibiyotik
(446 puan) tarafından
Ondan olmus o zaman. Bende ne zaman antibiyotik kullansam cok kötü mantar oluyorum. Doktora görün mutlaka en doğru yönlendirmeyi o yapar. Bana ilac vermemisti mesela ic çamaşırını ütüle giy gecmezse bi daha gel demisti. Iki günde gecmisti. Sende bi dene canım insallah gecer gecmis olsun
-Reklam-
0 oy
(6,700 puan) tarafından
Enfeksiyona bağlı mantar olmuşsun canım hemen doktora git fitil krem versin 

Sakın vajinanın içini yıkama 

Dar tayt falan giyme iç çamaşırını sık değiştir 

Peçete günlük ped kullanma 

İlişki sırasında prezervatif kullanın 

Suanlik aklıma bunlar geldi ama muhakkak doktora git geçmiş olsun 
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Canim travazol sür hemen geçer benimde öyle olmuştu kasimaktan kanatiyordum artik
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Mantar olmuşsun canım doktora git ya krem veriyor ya da fitil veriyor ama fitil daha çabuk geçiriyor
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Mantar enfeksiyonu canım eczaneden kremini al hemen geçiyor travacort  böyle mi yazılıyor bilmiyorum ama 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 321 göst.
10 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eysa (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 300 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde _AsiMelek_ (3,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 369 göst.
15 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozgee-- (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 260 göst.

Kategoriler

1,493,365 soru

24,400,221 cevap

350,086 kullanıcı

...