0 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (205 puan) tarafından
1den fazla çocuğu olanlar hamilelikleriniz nasildi 

İlk hamileliğinizden farkli miydi

12 Cevaplar

0 oy
(856 puan) tarafından
İkiside aynı geçiyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet farklıydı ilk gebeliğim de çok rahattım bulantı kusma ağrım yoktu.ikinci işkence gibiydi aylarca kusma bulantı ağrılar cektim
0 oy
(8,310 puan) tarafından
İki hamileliğimde gayet güzeldi sadece son aylar ağırlaştığım için zorlanıyordum o kadar. 
0 oy
(5,745 puan) tarafından
Ilk hamileligim hamile gibi degildi. Ikinci de ilk 3 4 ay kusmaktan harap olmustum ama sonrasi yine fena degildi.
0 oy
(12,963 puan) tarafından
İlkinde mide yanması yüzünden berbat 2.ondan da berbat geçti 
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Benim aynı gibiydi ama sorumluluk biraz zorluyordu mesela ben cok tembellesirdim uyku felan ama bir kızım olduğu için zorlana zorlana ilgilenirdim 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ilk oglum cok zordu ikinci oglum rahatti
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Aynı daha rahat değildi tabi ama oğlum çok yardımcıydı bana 9 aylıktı hamile kaldığımda isteyerek oldu ağrım vs olduğunda anlatırdım beraber uzanırdık beni yormazdı o yüzden zor geçmedi :)
0 oy
(14,460 puan) tarafından
ilki rahattı çok enerjik iştahım açıktı harika geçtı

2ye hamileyim öluyorum bulantı dan yeni yeni geçiyor
0 oy
(15,596 puan) tarafından

İlk gemilik öğürmeler çok oluyordu ikinci çok kolaydı 20 haftalık öğrendim :D

0 oy
tarafından
ikisi de ayniydi, ikisi de ayni cinsiyet.. lakin ilkinde 6 aya kdr dusuk riskim oldu 2. daha rahat gecti
0 oy
(992 puan) tarafından
İlk hamileliğim muhtesemdi 10 kilo aldım gayat sağlıklı ilerledi kızım doğdu şükür ikinci hamileliğimde düşük riskim vardı bulantılı ve bol mide yanmalı geçti çok uzunca süre hep yatıştaydim oğlum oldu çok şükür varlıklarına doğum olarakta sezaryen oldum kızda çok daha kötü geçti oglanda ona nazaran daha iyi 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,835 cevap

331,132 kullanıcı

...