0 oy
109 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 10 gün sonra 5 aylık olacak bugün fark ettim ki 3-4 saniye de olsa desteksiz oturabiliyor çok erken değil mi bunun için ya da normal mi Hiçbir fikrim yok ama böyle az bir süre de olsa desteksiz oturabiliyor ve sağa sola kontrollü bir şekilde düşüyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok kız benimki de öyleydi korkma iyi bişey 7 aylık yürüyen bebekler var 
(2,203 puan) tarafından
Canım Bir de ben bu ayları anlamıyorum bütün herkese göre bebeğim Aslında 6 aylık olmasına 10 gün var ama uygulamada 10 gün sonra 5 aylık olacak diyor Anlamadım ben Hangisi doğru hangisi şey
tarafından
Doğum tarihi ne zaman
(2,203 puan) tarafından
27 ocak
tarafından
Haziranın 27sinde 5 ay bitmiş olacak o zaman 5 aylık diyeceksin canım kim diyo 6 aylık diye sacmalamasinlar çocuk da 4 buçuk aylık
(2,203 puan) tarafından
İşte ay ay sayıyorlar ama işte unutuyorlar ki ocak sonu sanki doğar doğmaz 1 aylık oluyor
tarafından
Hayır canım tobe tobe onlar kesin ek gıdaya başla diye öyle diyolar dinleme sakin
(2,203 puan) tarafından
Canım doktoru da valla diyor ben bekliyorum en azından 5 aylık olsun diye
tarafından
Kız ne 5 ayı bekle 6 aylık en iyisi ne gerek var bak ben sana tek bişey soylucem ben 6 Ayina 1 hafta vardı basladim ilk ek gidaya basladiginda neler verilir yoğurt yumurta peynir patates kabak falan dimi basit şeyler ben bunlarla başladım 6 ayını biraz geçti yumurtaya başladım kız çocuk yedi küstü yedi küstü döküntü çıktı pişik oldu ishal oldu kakasinda kan çıktı allerjisi var diye kestim sonra randevu bulmak faan çok zor oldu çocuk allerjiye gittim önce kan testi yaptılar sonra 2 ay sonrasına randevu verdiler deri testi yaptılar 3 ay sonrasına gün verdiler tadım testi yaptılar derken bütün sonuçlar temiz çıktı peki neden ilk yediğinde dokunmuş yumurta biliyo musun daha hazır değilmiş çocuk şuan 1 aydır yiyo çok şükür hiç bi sorun yok yani herşey vaktinde iyi oluyo ben çocuk büyütürken tek bişey öğrendim hiç biseye acele etmicen mümkünse geciktirerek yapcam
(2,203 puan) tarafından
Canım öyle normalde 4 te başla dedi 5 aylık olacak şimdi sen bakma bana başlıcam dediğime ben takıntılıyım o 6 ise 6 olur da dilinde işte beniöde hahahahahah tek kötü huyum o ısrarla başka diyor yani  birde 4 te cuma günü kontrolü var kendi dru izindeydi 1 aydır gelmiş tekrar ona götürücem bu en azından 4 te başka demiyor bidecanım bu aralar 2. Dişi çıkıyor iştahsızlık var binbir çeşit ağlama ile içiyor mamasını içmek iştemiyor ilk diş çıkarkem uyumuyordu şimdi uyumak istiyor gün içinde
-Reklam-
0 oy
(28 puan) tarafından
Her bebeğin gelişimi farklıdır canım bizimde 5 aylıkken yavaş yavaş desteksiz oturmaya başlamıştı şimdi 9 aylik emekliler oturuyor koltuklara tutunup ayağa kalkıp adım atıyor hiçbir bebekle karsilastirmamak gerek 
(2,203 puan) tarafından
Yok canım karşılaştırmak gibi değil de hani bazıları böyle diyor ya Ay oturtmayın yasak öyle şeyler Geçen gün birisi böyle bir post açmıştı Ben de öyle bir şey yazmıştım destekli oturuyor şu an diye ama gör nasıl linçlediler beni nasıl linçlediler beni bebeğime oturtturuyorum diye Doktor da tam aksi bir şekilde ek gıdaya başlayacağı için oturt çalışmalar yap desteksiz oturmasına izin ver falan diyor ama insanlar öyle bir şey yapıyor ki sanki şey böyle bilerek zarar veriyorum ondan sordum hani
0 oy
tarafından
Benim bebeğim de o zamanlar biraz yatik bir şekilde oturuyordu arkasına yastik koyuyorduk doktorumuz bizim tam oturmayı önermedi şimdi 6 aylık dengeli oturuyor nerdeyse tabi hala destekli 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Dilek6616 (5,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.
12 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikanne (2,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,122 göst.

Kategoriler

1,471,121 soru

24,094,575 cevap

331,983 kullanıcı

...