0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İşimiz rahat kafamiz rahat değil.. başkalarının sorumlugundaki işi bize kitliyorlar ya deli oluyorum..

Yaparsa sizin ekip yapar diyen bir patron bunada tamam diyen muhendisimiz var yapanda ben ve arkadaşım.. zaten başka İşimiz yok ya başkasının işini koştur..

Sorumluk zaten yeteri kadar var yanlış yapsan senden biliyorlar herkes birsey istiyor ölçüm yaptırırlar raporları hazirlatirlar yetmezmiş gibi birsuru test isterler üretimi ayrı dert tedarikçisi ayri dert isyan ediyorum artikk:Dneyseki 

2 sene daha sabredip emeklilik bekliyorum..

Evdeki bayanlar keyfinize bakın valla hem.is hem stres gel birde evde iş yap ömrümüz böyle geçiyor..  

4 Cevaplar

0 oy
(5,452 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Valla devlet memuruyum guya ne bayramim var ne gecem ne gunduzum 2.5 yasinda oglum var bak 24 saattir görmüyorum maddi olarak karsiligini zatwn almiyoruz artik ustumuzde o kadar cok yuk sorumluluk var ki hata payimiz yok calismiyorum deme lüksumuz yok allah yardimcimiz olsum
tarafından
Amin canım  zaten sorumluk stresi fazla normal süreçte gitse gitmiyor malesef
(5,452 puan) tarafından
Malesef artık hersey cok zor maddi manevi insanlar maddi olarak zorlandikca manevi olarakda birbirlerine tahammulu kalmadi
-Reklam-
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Yaşın kaç 2 seneye emekli oluyorsun ki
tarafından
Ben erken yaşta calisanlardanim hak kazananlardan eyt için:))
0 oy
(4,527 puan) tarafından
Tabiki zorluğu var evde olmak gibisi yok. En çok kim yoruluyor desen ne koca ne ev hanımı derim en çok çalışan anne yorulur. Bebeğim 8 aylık yeri geliyor sabaha kadar başında bekliyorum ve öyle hiç uyumadan işe gidiyorum eve gelince iki lokma yemek yiyemeden önce onu emziyorum üstünü değiştir dışarı çıkart yıka derken açlıktan bayılacak duruma geliyorum. O yorgunluğun uykusuzluğun açlığın üstüne evde yemek yoksa yemek yap ütüydü çamaşırdı silip süpürmek bu işler kendi kendine yapılmıyor evet eşim yardımcı oluyor ama geç geliyor o gelene kadar iş bırakılmıyor malesef. Asla çalışan kadının hakkı ödenmez evde olanlar kıymetini bilsin inan memur olmasam oğlumun geleceği olmasa asla çalışmazdım. Bir süre evde kaldım istediğim saatte işimi de yemeğimi de yapıyordum istediğim saatte uyanırdım valla dünya varmış dedim 
0 oy
(174 puan) tarafından
Bende elektrik mühendisiyim 2 yıl aynı yerde çalıştım ben projede cizimdeydim çok kafam rahattı sonlara doğru başka işler girdi kimisi çıktı kimisi başından attı benim iş çorba oldu ayrıldım simdide hamileyim çocuğumu az buyuteyim sonra baslicam çalışmak genel olarak zor calistigin yer insanlar çok onemli

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,275 soru

24,181,132 cevap

336,330 kullanıcı

...