0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Kızlar 14 haftalık hamileyim aşırı sinirliyim ne yapacam böyle başına gelen varmı

8 Cevaplar

0 oy
(243 puan) tarafından
Ben tam tersi ilk gebeligimde çok narindim eşim yüksek sesle konuşsa diğer odaya geçer hıçkıra hıçkıra ağlardım skmdi ikinciye hamileyim daha mercimek karnımdaki ilerki zamanlarda göreceğiz :D
(105 puan) tarafından
İlkte bende öyleydim canım herşeye ağlıyordum :) şimdi sinirlenip kavga ediyorum :)
-Reklam-
0 oy
(1,900 puan) tarafından
Bende 30 oldum düzelme bi geliyeeeee bi gidiyeeeee
(105 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah:)
(9,614 puan) tarafından
Sksksldvjdc
(1,900 puan) tarafından
Eşim şey diyo yine benim hatunun gel gitleri başladı wkdjdjs
(105 puan) tarafından
Banada hergün çocuğun doğmasına ne kadar kaldı diye soruyor bıktı sanırım :)) neyse napalım biraz idare etsinler bizi :)
0 oy
(9,614 puan) tarafından
Coxuk dogunca ayri bi sinir yuklendi banada sicak basmasi
0 oy
tarafından
Çikolata ye :D bende herşeye ağlardım saçma ***** şeylere üzülürdüm 
(105 puan) tarafından
Neredeyse 2 aydır ağzıma çikolata sürmedim midem bulanıyor çikolatadan cnm :) belki de ondan bu sinir
tarafından
Ay ben ilk oğlumda şu dizidekilerde hamileler gibiydim hep aserme sıfır bulantı ikincide hicbisey yiyemedim çok zor :(
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Eşim içine şeytan kaçıyor diyor gebe kalmaman lazım diyor 
0 oy
tarafından
Hamileligimde sinir krizleri geçiriyordum önüme geleni dograyacak seviyedeydim :)))
0 oy
(487 puan) tarafından
Son zamanlarda benimde oluyordu stresten dolayı isim konusunda anlaşamadığımız için gergin sinirli oluyordum
0 oy
(428 puan) tarafından
Bende öyleyim ya bazen aglayıb sinirlenmem cocuga zarar verir diye kendimi sakinleştiriyorum sinirlenmemeye çalışıyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,961 soru

24,051,418 cevap

329,683 kullanıcı

...