0 oy
246 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (983 puan) tarafından

Noğğluuurrr orası kötü demeyin :D

İlk kez aldım dün sipariş verdim. Sizinki kaç günde geldi ne zaman gelir ya 

9 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından

Dün kadının biri parasını alamadığı için post açmıştı :angel: ürünleri kalitesizmis

(983 puan) tarafından
Şans işiymiş onu biliyorum da işte.
-Reklam-
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Kapıda ödeme 4 ay oldu hazırlanıyor yaziyodu en son bi daha bakmadım skaglglfksjjs
(983 puan) tarafından
Ee yuh denir yani ona da dhshsh
(1,964 puan) tarafından
Yelekli pantolon takım almıştım bide çanta ama gelmedi  kdkdks pazarium göz at hep ordan alırım mikkemmel
(993 puan) tarafından
Kaç TL gitti:D
(1,964 puan) tarafından
Neyseki gitmedi kapıda ödeme seçeneği ile yapmıştım skdjjd zararım yok
(993 puan) tarafından
Ondan rahatsın :D
0 oy
(92 puan) tarafından
Ben ordan bi kac parça aldim ama ürünleri çok kalitesiz değmez. Bi haftada gelmişti 
0 oy
tarafından
Ben 2tane elbise aldım birisi 1 TL ydi.

İkiside çok güzel kaliteli geldi. Biraz şans işi sanırım 
(983 puan) tarafından
Evet ben de 1 tlye hırka gibi bir şey vardı onu aldım 2 tane de tunik tarzı Bi şey aldım. İnşallah güzel gelir ya.
Ne kadar sürede geldi peki
tarafından
Ya bana bayağı geç geldi 10 güne falandi sanırım.
İnşallah iyi gelir sana da
0 oy
tarafından

Kötü değil berbat iki kere denedim ikisinde de yer bezi gibi birşey geldi :ermm:

0 oy
tarafından

Vallahi ben kaç sene önce bir elbise aldım bayaa da uyguna kolları pullu filan çok güzel geldi herkes çok beğendi. Ama geçen sene yazlık çiçekli elbise aldım 2 tane berbat geldi resmen çok kötüydü. Balkonda minder yüzü olarak kullanırım belki :D

0 oy
(1,114 puan) tarafından
Knka şimdi aklıma geldi annem almıştı bedeni küçük olduğu için geri iade yapmıştık 15 gün içinde de paramız geri iade olmuştu öbür siparişi gayet güzeldi hala giyiyor şans işi demişler heralde gerçekten öyle bı haftada gelmişti beenim siparişlerim hep
(983 puan) tarafından
Valla bilmiyorum knk işte konuştuğumuz gün sipariş verdim hâlâ hazırlanıyor fkdjdg yarını bekliyorum bakalım
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Bende saten abiye aldım ertesi gün hemen geldi çok kaliteli diyemem ama güzel yine de 
0 oy
tarafından
İki tane şey sipariş ettim 259 tl ye çok kötü kalitesiz geldi 2 hazirandan beri iade ettim 35 tl de iade kargo parası ödedim şikayet vara yazdım paramı odemiyorlar diye haala yatirmadilar galiba o para gitti

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 185 göst.
26 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 376 göst.
0 oy
3 cevap 179 göst.
16 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu