0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
39+2 deyiz 4 kilo olmuş çocuk seseryan diyolar normal olabilir mi sizce yapabilir miyim ilk kızım 3600 doğdu normal doğum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
4 kilodan sonra hem bebek hem anne için sıkıntı olur diye pek riske gitmiyorlar. Belki oluyordur ama bilemiyorum 
-Reklam-
0 oy
(163,387 puan) tarafından
4380 normal dogurani gordum
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Ablam oğlunu 4kg doğurmuştu normal doğum olmuştu doktor uygun görürse normal olur belki 
0 oy
(15,622 puan) tarafından
Oğlum 4.100 normal doğdu 
0 oy
(18,496 puan) tarafından
Ben 4250 ile normal dogum yaptım 
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Kaynanam doğurmuş ama bayag yırtılmış kadın. 
0 oy
tarafından
Ben oğlumu 4 kilo doğurdum 6 sene önce iki hafta önce de kızıma 4 kilo 100 grm dediler sıkıntı olursa biz kabul etmiyoruz dediler sezeryanda yapmıyoruz dediler ben kabul edip yatışım yapıldı tabi bebeğin suyuda azalmış tı suni sancı ile 7 saatte doğum oldu ve bebek 3 800 dü cnm ultrasonla ölçüm yanlış olabiliyor ve dikişim bile olmadı düşün yani bu arada bu üçüncü doğumumdu
0 oy
(992 puan) tarafından
Bu sizin durumunuzla alakalı çatı açılma vs komşum oğlum 5 kilo normal doğdu dedi :) kilo +/- oynar doğunca eğer zor bir doğum olacaksa riske girmeyin
0 oy
(1,876 puan) tarafından
4205gr.di normal dogum yaptim
(498 puan) tarafından
Zor muydu ve kac haftada yaptiniz
(1,876 puan) tarafından
Evet cok zordu.40+4 te dogum yaptim. Ben almanyada yasiyorum burda zorunlu bi durum olmadikca sezeryana almazlar. Resmen 17 saat beni dogurtturmaya calistilar. Sabirla basimi oksayarak:) 3 vardiya degistirdim resmen. Sonuc olarak dogdu ama her dogum gibi zor. Bendeki sıkınti sancilarim devamli gelir ve hic durmaz. O yuzden cok bitkin dusmustum
(498 puan) tarafından
Ayyy yok yapamam ben ya evet yurtdisinda öyle ama ben yapamam ya güvenemiyorum kendimw
(1,876 puan) tarafından
Benimde ilk dogumumdu. Basima ne gelecegini bilemedigim icin normal dogurmak istedim hep:) son 2 dogumumda normal oldu. Bence herseyin dogali en guzeli. Zorunlu sezeryanlara lafim yok ama:)
0 oy
(15 puan) tarafından
En çok ne tüketiniz acaba kilo hangi besinler yapıyor.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,527 soru

24,086,943 cevap

331,553 kullanıcı

...