Mrb arkadaşlar eşimle en ufak bişeyde tartişiyoruz. Sanırım çok fazla iletişim problemimiz var ama bayagi fazlaNeyse bugunki konumuza gelecek olursak biz bebeğimizin cinsiyeti netleşinceye kadar kimseye soylememe karari aldik. Dr bebeğiniz kiza benziyor dedi ama net bişey soylemedi. Bizde zaten kimseye soylemedik. Çok fazla çocuk düşünmüyoruz bi kızım var bide oğlum olsaydı gercekten cok sevinirdim ama tabiki bu bi kizim olunca uzuleceğim anlamina da gelmez. Saglikli olsun yeterli. Bugun bana hicbir faydasi olmayan aramayan sormayan görümcem (13 yildir evli cocugu yok) eşime sormuş eşimde dr kız dedi demiş. Ve benimde üzüldüğümü söylemiş bende haliyle aşırı sinirlendim ne gerek var diye tartiştik. (4 kaynım var hicbiri evli değil tek eşim evli iki görümcem var birinin çocuğu olmuyor diğerininde bi kizi bi oğlu var dr artik sizin de çocuğunuz olmaz dedi.) Oda dedi ki gönlü bizde kalmasin diye üzüldüğümüzü soyledim. Yani ben mi abartiyorum yada yanliş dusunuyorum bilmiyorm. Ama gerçekten eşimle tartişmaktan çok yoruldum ozellikle tartişmaya başladığmz zaman tartişmamin sonu gelmiyor Ne yapmaliyim nasil davranmaliyim. Sabirla Okuyanlardan ve fikir verenlerden Allah razi olsn.
Esin tarafinda konuşulacaksin uzun bir müddet geçmiş olsun valla. Işin zor zaten çocuklarında varmış hem çocuklar hem esin üstüne üstün laf söz eden dengesiz varlıklar. Işin cidden zor Allah yar ve yardımcın olsun
2 yıl önceki posstttttt
Senin söylediğin en ufak cümle büyür büyür yarın karşısına gelir ilerde çocuğun yanında bile lafı edilir snein kız olduğunu duyunca üzüldüler diye. Ne gerek var başta söylemeyeceğiz sözünüzü unutmasını demiyorum hiç. Üstelik doktorda kıza benziyor demiş kesin kız dememiş
Yine birileri sayesinde bin yıllık posta yorum yazdık iyi mi post sahibi görürsen cevap yaz bari :)
Eşin ne kadar gereksiz konuşmus üzüldüğünü söylemesi daha kötü önce bunun bilincinde olsa daha iyi olurdu çocuğu olmayan birisine kız ama üzüldük dersen Allah sizi taş eder benim gibi bekleseniz görürdünüz diye daha çok üzülür zaten ama iletişimden ziyade altında yatan sorun vardır illaki beraber başbaşa zaman ayırın birbirinize
Eski post kızzzz😂
Siz kavga etmeye alismissiniz tamam yaptigi dogru degilde telefonu kapatinca niyo oyle soyledin sen oyle soyledin de belki yanlış anlayacaklar ne gerek vardi ben rahatsiz oldum demen yeterliydi kavga buyutecek bi durum degil birbirinize tahammulunuz kalmamis o yuzden pireyi deve ediyosunuz biriniz bi sure su olsa digerinizin atesi de soner askinda hakli da olsan bi sure idare etsen yumusak huylu olsan belki esinde sakinler boyle ikinizde hep ates hep alevlenirsiniz anca
1,487,863 soru
24,321,950 cevap
345,350 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın