0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım sabahın 6 7kalkiyor temizlik yapama izinvermiyor sürekli mizmizlaniyor anca uyuduğu zaman yapabiliyorum uyuturkende sürekli yuzumle falan oynar hiç bir şekilde durmuyor beni bir o odaya götürüyor bir o odaya götürüyor hiç birşeyi beğenmiyor dışarıya parka götürüyorum eve gelmek istemiyor eşim işten gelene kadar parkta oturuyoruz orada da aynı yanımda durmuyor tanımadığı insanların peşinden gidiyor parktan uzaklaşıyor gidip getiriyorum banka oturuyorum bakıyorum yine koşup gidiyor arkadaşlarımin çocuklarıyla oynamıyor onlsr hepsi annelerin yanında oynuyor benimki sürekli kendinden büyük insanlarin yanına gidiyor onlarla oynamak istiyor  arkadaşlarımın çocukları kendisiyle yaşıt arada bir iki ay fark var sadece onlara bakınca niye benim kızım böyle değil diyorum onlarda bana diyor seninki çok hareketli benim bildiğim erkek çocuklar çok hareketli olur heryere kaçıp gider ama onlarki oturuyor benimki sürekli başka kişilerin yanında 

2 Cevaplar

0 oy
(9,236 puan) tarafından
Asla yabancıya gitmez ama aklı fikri sokakta şuan yazlıktayız bahce var heryeri kapalı uyanıyor atıyorum bahceye oynuyo bende izliyorum 21.5 

Aylık  tek sıkıntımız uykuya geçişlerde problem yaşıyoruz uyuması zor 
-Reklam-
0 oy
(7,465 puan) tarafından
Biraz önce dışarı çıkardım park diye ağladı zor eve getirdim her oturduğumda memeye yapışmak istiyor hayır rahat bırak diyorum ağlıyor

Sabah uyanıyor 1 saat sonra mıxzmızlanmaya başlıyor uyku saatine kadar ağlıyor hiç rahat vermiyor 

Abisiyle oynar abisi de olmasa hiç evde durmaz

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 325 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 340 göst.
14 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 262 göst.
+1 oy
11 cevap 504 göst.