0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şuan gerçekten sinir krizi geçiriyorum ya hamileyim 3 yaşında kızım var nerdeyse tüm gün dışarıda sabha kalkıyorum kahvaltısını veriyorum altını Felan derken bende biraz uzanmak istiyorum hiç oyuncak oynamıyor gelip tepeme çıkıyor karnıma çıkıyor zıplıyor 5 aylık hamileyim şimdi diyeceksiniz bakmayacaksan niye getiriyorsun ama her türlü bakıyorum çok güzel kucağıma aliyorum 3 yaşında olmasına rağmen hep ilgileniyorum ama o sırf dışarı çıkmak için hep agliyor yani en ufak şeyde bahane tutuyor uzanamami istemiyor banada yazık gram çizgi film izlemez tonlarca oyuncak var at essek motosiklet herşey var ama muabrek dışarı için kendini yırtıyor evim 2 kat merdiveler var dışarı çıkınca hep merdinelere çıkıyor dsiarida hep onun yanında olmam lazım ama ben evimde vakit geçirmek istiyorum ya 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Peki sen iş güce dalarken nasl oluyo öğle uykusuna uyut veya evde vakit geçirmek istersen evde ilgilen 
tarafından
Hep peşimde iş yaparken vakit derken hani gün içinde hep bahçeye çıkıyorum onun yüzünden demek istediğim evde oyuncaklarla oynasın hende dinlenmek istiyorum
tarafından
Sende onla beraber oyuncak oyna vakit dediğim derken.. haklısın kendince gebesin dinlenmen gerekiyor ama çocuğun huyu güzel değil bnde öyledim inanki sen öyle yazarken benimsedim hamileydim çocuğun önüne oyuncak dökerdim bnde yani başında uzanırdım yoksa işin içinden çıkamazdım ancak böyle 6/7 yaşlara gelirlerse az buçuk akıllanırlar Allah yardımcın olsun inşallah
tarafından
Ya onunla uzanıyorum karnima çıkıyor bu sefer zıplıyor hani demek istediğim herşeyi tam gerçekten sevgi desen sonuna kadar veriyorum belki bu yüzden böyle benim tüm arkadaşlarım evinde sadece benim kziim yüzünden ben hep bahçeye çıkıyorum
-Reklam-
0 oy
(7,997 puan) tarafından
3 yaş ergenligi tatlım kendinde suç arama bnmkide üç buçuk yaşında sabha kırdığı arabayı tamir edin diye ağladı iki saat ben bazen duymamazlıktan geliyorum ağlamasını boş agliyorsa 
tarafından
Gerçekten çok üzgünüm ve sinirliyim
0 oy
(18,659 puan) tarafından
Bakacak kimse yokmu kayinvaliden falan biraz ilgilenirler dı sende dinlenirdin 
tarafından
Herkes de var ama ne zamana kadar öyle bakacaklar ki

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,478,938 soru

24,204,045 cevap

337,782 kullanıcı