Ben ilk çocuğumu sezeryanla doğurdum çok yavaş geçti çok güzel geçti diyemem çünkü çok stres yapmıştım çok panik yapmıştım bir insan doğurmak çok zor çok acı cekicem diye kesinlestirmistim kafamda ama sonra bebeğimi kucağıma alınca her şeyi unutuverdim 2. De ne yasiycagimi bildiğim için hiç stres yapmamaya odaklandım sabah saat 5 e gelmeden makyajımı yapmıştım duşümü alıp temizlenmistim ve heyecan yapmamaya özen gösterdim gittik yatisimizi yaptık TV'den şarkılar açtık kapı susumuzu taktik bir gün önceden market alışverişi yapmıştım bir sürü çikolata almıştım onları gidip yerleştirdim mutfağa hemşireler serumumu taktı eşim saçımı topladı elimi tuttu sohbet ettik arkasından dogumhaneye alinmam için kıyafetlerim geldi eşim giydirdi beni öpüştük koklastik beni dogumhaneye aldılar ben sürekli sorular sordum bu ne ne olucak şimdi ne yapicaz sohbet ettik herkesle oradaki şimdi iğne yapilicak belden dediler başka birisi geldi iğneyi yaptı ben ayaklarım uyuştu dedim guzelcene yatırdılar beni ben simdi eşim ne zaman gelicek dedim ) eşim geldi doğuma girdi o da doktorum ne zaman gelicek dedim doktorum geldi bebek ne zaman gelicek dedim bebek geldi herkes benim bu sorularıma çok güldü çok eğlendim )) hiç doğum yaptım gibi olmadı resmen eğlenmeye gittim gibi hisettim arkasından eşim çocukla birlikte odamıza çıktı beni bekliyiceklerini soyliyip benim dikişim dikildi ben hala bebeği düşünüp gülüyorum :))) mutluluktan ağlıyorum doktoruma bebeğim çok güzel dimi siz beğendiniz mi demiştim :))) onlarda sen gibi aynı demislerdi sonra yukarıya çıktım uyuya kalmıştım uyanınca bol bol su çikolata yemek kahve meyva suyu bebekle sarılıp ten tene zaman geçirdim emzirdim kokusunu içime içime çektim bebeği uyutup bol bol eşimle sohbet ederek gezdim hastanedekilerin odasını incelledim onların kapı süsü çok cirkin benimkisi çok güzel digmiii askooomm demiştim eşime ahdbhahshs sonra bizimki nazar oldu yere düştü çok üzüldüm :)))) öyle şeyler yaşadım ama anne oldum ya çok şükür
1,486,252 soru
24,298,551 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın