0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sizi sadece önemli birşey olduğu zaman arayan sadece davet edildiğinde gelip giden kuzeniniz evine davet ederse gidermisjniz bu arada ben elimden geldiğince arayıp sorardım onlardan aynı davranışı görmediğim için bende onlar gibi davranmaya çalışıyorum bu yüzden davetine gitmesem ayıp olur mu 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Akrabadan hoşlanan bir tip değilim. Sadece istediklerimle görüşürüm. Arayıp sormamaları işime gelir:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akraba eşittir gözümde herbolok ne zaman akraba ortamına girsem mutlaka eleştiri dedikodu kıskançlık özellikle yengemler. Hiç biriyle bayram harici görüşmüyorum onu da annemin zoruyla hatrina valla
tarafından
Valla bizde öyle pek gidip gelmeyiz gitsem bir dert gitmesem bambaşka dert
tarafından
Ben nefret ediyorum misal ta memleketim deki halam yıllardır gorusmeyiz yüz yüze başka halama der benjm için çalışması lazım sonra diyorlar niye uzak duruyorsun
0 oy
tarafından
Gitmezdimmmmmm
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Davet ettiginde geliyosa gitmelisin bence. 
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Ne guzel davet edince geliyomus yuzsuz degil demekki sende davet edilince gitmelisin akrabasiniz diye zirt pirt gidilmez kuzeninin yaptigi dogru
0 oy
(703 puan) tarafından
sadece davet edıldıgınde gelır demıssın oda senı davet etms bence gıtmelısın herkesın yapısı bir degıl davete ıcabet sunnettır 
0 oy
(14,361 puan) tarafından
gitmem

ben ülkemden uzaktayım akraba anne baba kimseyı görmüyorum gitmiyorum bi yandanda iyi oluyor
0 oy
tarafından
En sevdiğim insan modeli az öz görüşme ben giderdim. Tam tersi sık çağıran gelmek isteyen insan sevmiyorum bende.
0 oy
(4,658 puan) tarafından
En.iyisi bu şekildedir bence. Fazla içli dışlı olmak sorun yaratabiliyor. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 308 göst.
5 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 278 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 533 göst.
+2 oy
3 cevap 278 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (146 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,440 soru

24,016,940 cevap

328,056 kullanıcı