+1 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından
Bebeğimin reflüsünden dolayı ne meme ne biberon alıyor kilo düşük fakat bende sağıp vermek zorunda kalıyorum ek olarak ta mama sütüm çok çok az sağınca 5 10 cc çıkıyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bugday ruseym kapsulu al eczaneden bide aktardan kuru dut al 2 çay bardağı sıcak suda kaynat her sabah 1 bardak iç değil sütun artmasi sütun fiskirir değiştirecek çamaşır bulamazsin 
tarafından
Aylık ataklarından mi genel olarak mı var reddi
(752 puan) tarafından
Canım dutu bende duydum aldım ama daha yapmadım 2  çay bardağı suya ne kadar dut koyuyorsun
tarafından
2 kasik cnm
(752 puan) tarafından
Çok teşekkür ederimm canım
tarafından
Rica ederim cnm bol sütler:)))
-Reklam-
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Hastalanmayan çocuk sayfasına bak canım ordaki paylaşımlari takip et sonrada bana dua et :))
0 oy
(356 puan) tarafından
Karpuz kadar iyi süt yapan görmedim üç gündür gogsm kaynyr bir kere yedim 
0 oy
(2,083 puan) tarafından
Sağinca artmıyor bı yerden sonra kesiliyor emmesi lazım illa ki bebeğin emecek sende bol bol su içip bol bol dinleneceksin öyle artar
0 oy
tarafından
Bana sadece hurma fayda etti pazardan aldığım fayda etti bide makbuldekiler iyi değil bence dene günde 5 6 tane mutfağa gidip geldikçe yedim baya arttırdı bide bütün kan degerlerimi düzeltti şiddetle tavsiye ederim
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Bol bol su içeceksin Süt yapan sudur yanına koy 1.bucuk litrelik şişe ondan 2 tane bitir en az. Benimde mesela kırmızı et köfte yiyince sutum artar
0 oy
(983 puan) tarafından
Bestlak damla kullandın mı? O işe yarıyor bayağı. Hastanede vermişlerdi bana da 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 157 göst.
4 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Civciv1234 (1,581 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 217 göst.
10 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 151 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 147 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,327 soru

24,056,648 cevap