+1 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından
Bebeğimin reflüsünden dolayı ne meme ne biberon alıyor kilo düşük fakat bende sağıp vermek zorunda kalıyorum ek olarak ta mama sütüm çok çok az sağınca 5 10 cc çıkıyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bugday ruseym kapsulu al eczaneden bide aktardan kuru dut al 2 çay bardağı sıcak suda kaynat her sabah 1 bardak iç değil sütun artmasi sütun fiskirir değiştirecek çamaşır bulamazsin 
(102 puan) tarafından
Sadece sağma ile artar mı o süt
tarafından
Elbette ben hem sağıp hem emziriyorum bide üstüne stok yapıyorum... bebeğin meme tutumuyor mu
(102 puan) tarafından
Yok biberonda almak istemiyor reflüsü var
tarafından
Oofff o kötü işte ya reflu bebeklerde
(102 puan) tarafından
Napcam bilmiyorum
tarafından
Doktor ne dedi peki emin değilim ama refleks emzirmeye engel degik diye aklımda kalmis
(102 puan) tarafından
Beslenme reddi yaşıyor
tarafından
Aylık ataklarından mi genel olarak mı var reddi
(752 puan) tarafından
Canım dutu bende duydum aldım ama daha yapmadım 2  çay bardağı suya ne kadar dut koyuyorsun
tarafından
2 kasik cnm
(752 puan) tarafından
Çok teşekkür ederimm canım
tarafından
Rica ederim cnm bol sütler:)))
-Reklam-
0 oy
(1,812 puan) tarafından
Hastalanmayan çocuk sayfasına bak canım ordaki paylaşımlari takip et sonrada bana dua et :))
0 oy
(356 puan) tarafından
Karpuz kadar iyi süt yapan görmedim üç gündür gogsm kaynyr bir kere yedim 
0 oy
(2,083 puan) tarafından
Sağinca artmıyor bı yerden sonra kesiliyor emmesi lazım illa ki bebeğin emecek sende bol bol su içip bol bol dinleneceksin öyle artar
0 oy
tarafından
Bana sadece hurma fayda etti pazardan aldığım fayda etti bide makbuldekiler iyi değil bence dene günde 5 6 tane mutfağa gidip geldikçe yedim baya arttırdı bide bütün kan degerlerimi düzeltti şiddetle tavsiye ederim
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Bol bol su içeceksin Süt yapan sudur yanına koy 1.bucuk litrelik şişe ondan 2 tane bitir en az. Benimde mesela kırmızı et köfte yiyince sutum artar
0 oy
(983 puan) tarafından
Bestlak damla kullandın mı? O işe yarıyor bayağı. Hastanede vermişlerdi bana da 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 157 göst.
4 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Civciv1234 (1,581 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 217 göst.
10 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 151 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 147 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,459 soru

24,058,752 cevap