0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
İSırf bu yüzden adet olmak istemiyorum. Adetime bir hafta var. Sürekli ağlayasım geliyor hiçbir şeye mutlu olamıyorum. Sürekli tatlı ve cips yiyesim geliyor. Bir şeye tahammülüm kalmıyor. Misal kaçtır ayakkabı almam lazım. Merkeze biraz uzağım küçük kızım var tek gidemiyorum deli oluyorum. Eşim işten geç geliyor. Giymeye bir şeyim kalmadı. Dolap dolu ama hiçbiri olmuyor. Bi tane siyah etek ve gömleğim var. Günlük giyebileceğim o yani. Eşime diyorum ben her zaman dışarı mı çıkıyorum diyor. Kimseyle konuşasım gelmiyor ille de ailemle. En yakın arkadaşlarımla konuşsam kafa dağıtsam yeter.

Siz de böyle misiniz bunalım oluyır mu

4 Cevaplar

0 oy
(2,924 puan) tarafından
Evde terör esiyor bizim. O sabah eşime benimle sakın konusma derim anlar ve selamlaşmayiz 2 gün. Eve de gelmesini istemem. Biz yatınca gel derim. Cünkü ben ciddi anlamda sıkıntılı oluyorum ve büyük kavga çikariyorum. Asla ağzımdan çikanı kulağım duymaz. O da o 2 gün uyanır duş alır hemen çikar gider evden. 
(983 puan) tarafından
Evet evet aynen sinir küpü oluyorum ben de
(2,924 puan) tarafından
Zaten aşırı midem bulanıyor. Biz kıza tahammül ediyorum. O da erkenden yatiririm o 2 gün.
-Reklam-
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Aşırı sinirli oluyorum herşey herkes gıcığıma gidiyor
0 oy
(14,743 puan) tarafından
benim 3 gün oluyor ağrım sızım da duygusal bi durum da olmuyor

doğumdan sonra uzar mi diye korkuyordum değişmedı
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Oluyo canim hele bide dolunay zamanlari kurt kadın cikiyo icimden yalniz değilsin:))))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 361 göst.
0 oy
2 cevap 179 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 523 göst.
17 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Emor (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 770 göst.
30 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu