0 oy
139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Babalar günü yaklaşıyor açıkçası sormak istediğim soru şu eşim benim doğum günlerimi kutlamaz trip atınca çiçek alır sadece yada bir hafta önceden bak unutma anneler günü vs diyorum  yine aynı şekilde tık yok yalandan gelip öpüp iyiki doğdun vs anneler günün kutlu olsun der özel birey hiç yapmadı bende her seferinde yaptım aksine ama bu sefer birşey yapmak istemiyorum yanlış mıyım sizce 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yoo çok haklısın ben olsam bende yapmam canım içimden gelmez 
(54 puan) tarafından
Yapmim o zaman belki anlar az çok beni oda
tarafından
Önemsiz olduğunu düşünüp sadece ağızla kutlayan birinin seni anlamasını bekleme canım

Sende ağzınla kutlu olsun de geç
(54 puan) tarafından
Hanı bekliyorum sadece böyle benim dememle değilde kendi isteğiyle yapmasını istiyorum bende ağızdan kutlarım oldu bitti
-Reklam-
0 oy
(548 puan) tarafından

Benimde aynı canım supriz yapma huyu yok adamda ama ben inadına her özel günü kutluyorum utansin diye 

Ama içinden gelmiyorsa yapma hakkindir 
(54 puan) tarafından
Bu sefer içimden gelmiyor  ki birşey yapmak
(548 puan) tarafından
Gelmiyorsa boşver canım zaten eşin yapmadığı için artık içinden gelmiyor haketmiyor
0 oy
tarafından
Cok dogrusun, yok karsılık beklemeden yapılsın vs dıyolar nıye ya? Ben heves edıp esımı mutlu etmeye calısırken esımın bu yonde cabası neden olmasın? Asla yapma bırsey, aksam olunca gıt aaa babalar gunun kutlu olsun de gec
(54 puan) tarafından
Zaten bir gül alıyor onuda paylaşım hava atım diye  içimden gelmiyor birşey yapmak açıkçası
0 oy
tarafından
Yani yeni evli olsan o yapmiyo diye sende bırakma sen yaptıkça o da alışır dicem ama belliki yeni evli değişim bu zamana kadarda bi çok özel gün gelmiş gitmiş hep sen yapmışsın o yapmamış bencede yapma 
(54 puan) tarafından
Yeni evli değilim 3 senelik evliliğim bu yapmak istemiyorum başkalarına gelince kutlamayı seven kutlayan birinin benimkine önem vermemesi üzüyor
tarafından
Ben yerinde olsam yapmam ilk defa bi özel günü kutlaması gün için eşin fark edecek ya o sorar neden yapmadın diye ya sen kendin şöylersin ben sana değer verip yapıyorum aynı şeyi senden görmüyorum herkese yapiyosun bi bana yapmiyosun o yüzden kusura bakma içimden gelmedi dersin
(54 puan) tarafından
Yapmim o zaman anlar belki değer verdiğim zaman değer görmek istiyorum
tarafından
Anlamada da biseyler tek taraflı olunca güzel olmuyo yani kendini yorma en azından ben senin yerinde olsam kendi özel gublerimi kendim kutlarım kendime hediye alırım valla eşin bişey derse de sen yapmiyosun kendim yapıyorum dersin
(54 puan) tarafından
Haklısın canım

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 384 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Neslis (856 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 388 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
+2 oy
2 cevap 85 göst.