0 oy
277 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9,080 puan) tarafından

Kizlar kendim rahat yeyim icim takilim diye :)))bide kalabalikta zaten ccklar zor yer giderken bikac cesit yemek yapim kavanoza kapatim diyorum konserve gibi neler yapabilirm. 2 ogunluk tarhana corbasi yapcam iki ogunluk de yayla cirbasi yapar kapatirim kavanoza. Sulukofte yapim kavanozlim diye dusundun. Kaynar yemegi kaynarsuya daldirilan kavanoza koyunca konserve gbi oluo oyle . Bozumlaz yani.  Baska ne yapilabilir kavanoza?

Oteldeki yiyecekleri yiycegini sanmam odadan cikmadan yemege inmeden halleder aradan cikaririm ufagimi fiye dusunuyorum nasil olur sizce

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olur tabikide nedne olmasin
-Reklam-
0 oy
(2,863 puan) tarafından
Geçen sene bende çocuklara yaptım  cesit corbaçorba,tavuklu sebzeli sote,sebzeli kıyma vs . Kızım 2 oğlum 1 yaşındaydı ve bizim tabaklardan yemek istediler yemeğe indiklerinde değişik geldi sevdiler.  Kızım kendi seçti bizle vs. Tatlıdan tuzluya yemez dediklerimi bile yediler goturduklerim de boşa gitti. Sandığın gibi zor geçmiyor çocuklar seviyorlar 
(9,080 puan) tarafından
Madallh ne guzel hadi insallh:) buyugunu okadar dert etmiorum 6 yasinda o herturlu doyurur kendini de
(2,863 puan) tarafından
Küçükler daha istekli kiz:)) kaprisleri yok mama sandalyesinde elle daliyorlar ne varsa :)) sadece onun varsa plastik bebek tabağıni al canım.  O lazım oluyor çok

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
15 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sweet rainbow (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde SL (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
16 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yildizsumeyye (1,114 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,241 soru

24,180,700 cevap

336,315 kullanıcı

...