0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (1,114 puan) tarafından
Kızımın bebeği var ama kel kafasında delik yok yani saç eklemeye internetten baktım da iple saç yapıyorlar ama benimkinin kafasına delik ben nasıl açıcam ki kalın plastik öyle minik Barbie bebeklerden değil açsam bile becerebilir miyim ki saç yapmayı zay etmek istemiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben barbiye yaptim igneyle delip.. igneyle del sonra ipi bagla.. igneyle delinmezse belki ignenin ucunu yakip delebilirsin
(1,114 puan) tarafından
İpi nasıl bağlıyorsunki
tarafından
canim iki tarqfli deldim. barbinin kafasi oynak oldugundan igneyi soktugum bir de cikardigim yerin iki ucundanda dugumledim.
-Reklam-
0 oy
(4,652 puan) tarafından

İğneyi ısıtıp delebilirsin orta kalınlıkta bir iğne ile sonra o iğneye ip geçirip saç yaparsin içinden de yapıştırıcı ile yapıştırırsın diye düşündüm şuan bu geldi aklıma :D

(1,114 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
(4,652 puan) tarafından
Rica ederim inşallah olur tabi :D
(1,114 puan) tarafından
İğneye ip geçir dedin ya ee nasıl olucak ki onu anlamadım açıkçası
0 oy
tarafından
Bebek corabinin ayak ucu kismini kes o kisma ipleri gecirerek dik peruk yap bebege sapka gibi gecir kafasina yapisitiriciyla da sabitleyebilirsin
(1,114 puan) tarafından
Anaaa çok mantıklı he hay aklınla bin yaşa kız saol bı de becerebilirsem on numara olucak muckkk ☺️
tarafından
Becerirsin baci biraz ugrastirir o kadar :) ❤️
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Cano kalın iğneyi kızdır kızdır delik ac.kafayi ayır iğne ile içeriden geçir alta düğüm at
(1,114 puan) tarafından
Teşekkür ederim bı şekil halledicem bakalım yapınca atarım resim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 208 göst.
14 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 555 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 583 göst.
1 Mayıs 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde AnnesiAnnesi (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
5 Haziran 2024 Moda kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,520 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,646 soru

24,172,292 cevap

335,909 kullanıcı

...