0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından
Kizlar ultrason da baktığınızda bebeğiniz baya hareketli olup doğunca nasıl çocuk oldu

4 Cevaplar

0 oy
(12,022 puan) tarafından
İkiside kıpır kipirdi karnimda.vallahi oluyle yanlız birakilmazlar
(861 puan) tarafından
Valla karnım da baktik kıpır kıpır öyle hareketliki gözüm korktu çünkü diğer oğlumda çok hareketli ya
(12,022 puan) tarafından
Seninde kulağına sela sesi geldi mi o an :D
(861 puan) tarafından
Ahahah valla sorma ya;)
(12,022 puan) tarafından
Benim o an geldi çünkü:D hani o bku yedim bakışı filan oldu
(861 puan) tarafından
Valla korkuyom ya
-Reklam-
0 oy
(983 puan) tarafından
Ultrasonda hareketini görmedim ama karnımda aşırı hareketli Bi bebekti doğunca da öyle oldu 
(861 puan) tarafından
Anladım canım ben de ultrasonda baya hareketliydi korktum ya
0 oy
tarafından
Nasıl başlarsa öyle gider canım seninki fişek gibi gelecek herade benimki gibi benimki o haftalarda bu videosu var eşim çekti poposunu kaldırıp zipliyo her bebek yapiyo ya ondan ama horon tepiyo sanarsin öyle çok yapiyo doğdu 2 3 aylık oldu sallayarak uyutuyorum ben salliyodum uyudu diye duruyosun aynı hareketi yapiyodu popoya hop kaldırıp birskiyodu şuan 14 aylık hala öyle yapiyo bi de çok hareketli o yüzden dünyayı yiyo ama 10 buçuk kilo 
(861 puan) tarafından
Ya korktum valla bı tane daha var oda maşallah hareketli
tarafından
İkisi birbirine harcar enerjisini korkma birlikte oyun oynarlar işte büyüğün de yükü azalır
0 oy
tarafından
Hamileyken kızım çok hareketliydi. Doğdu hala hareketli. Bazen kız çocuğu değil de erkek çocuğu doğurdum sanıyorum. Hani diyorlar ya oğlum hiç durmuyor filan diye. Heeh işte benim kızda öyle. 
(861 puan) tarafından
Ya benimde korkum o çünkü oğlum da cok hareket li

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 191 göst.
17 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,919 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
20 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Deryanyr (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Neslis (861 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,021 soru

24,423,961 cevap

351,766 kullanıcı

...