0 oy
817 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar siz olsanz sessiz mi kalrsnz yoksa 

Bu haddini aşan kişilere cevabını verir misiniz

Niye çocuk yaptın diyenler abartmakszn 8-10 tane doğurms , güya bize akıl veriyo ya 

Yedi yabancı bile ve sinirlerim alt ast 

Siz olsanız ne dersiniz 

Ayıp olur dye dye kendimi yiyip bitiryrm

31 Cevaplar

0 oy
(587 puan) tarafından

Peki neden çocuğunuz olmuyor diyenlere cevabınız ne olur? Bu daha acı....

-Reklam-
0 oy
(2,737 puan) tarafından
O onun görüşü saygı duy dön önüne niye kendine eziyet ediyorsun. Sen öyle uygun görmüşsün, rabbimizde sana evlat vermiş gerisi önemli değil.
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Canım istedi yaptım ayrıca doğurduguma kendim bakıyorum başkasını ilgilendirmez diyorum hadsizlik yapana aynı şekilde karşılık veririm affetmem
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bi yerimin keyfi oyle istedi 
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Eskiden yokluk ve eğitimsizlik varmış korunma yollarını bile bilmiyorlarmış kendileri bu çok çocuklu olmanın zorluğunu yaşadığı için söylüyorlardır muhtemelen ama rahatsız mekan cevabı vermen gerekiyor biz çok çocuk seviyoruz bakımını üstleniyoruz maddi olarak da sıkıntımız yok yapıyoruz kimseyi ilgilendirmez dersin
0 oy
(212 puan) tarafından
Çoçuk yapmak özel hatay onlar senin özel hayatına yatak odana müdahale ederken ayıp diye düşünmüyor hiç yapma diyor.bakamıycam çoçuğu doğurmam siz bakmıyacaksınız sonuçta bilerek isteyerk yaptik de geç
0 oy
(54 puan) tarafından
Niye sen mı bakıyorsun diyorum ben direk susuyorlar onlar haddini aşıyorsa sınır koymam aşarım bende 
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Ne münasebet derim kimsenin haddi değil ne kaç çocuğum olduguna ne de hadi bir tane daha yap demeye çok isteyen özgürdür burda da görüyorum kadın derdini yaziyor hemen niye çocuk yaptın bu adamdan diye başlıyorlar yaaaa bu insanlar hep kötü gün yaşamıyor ki iyi günde oluyor zaten ki Allah nasip ediyor
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Benim 3.cuyede söyleyenler oldu duymazdan geldim terslemedim kimseyi senin kaç çocuğun varki
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Sana mı soracam kocamla ne yapacağımı çocuk yapıp yapmayacağını bir seyimize karismadiniz kalmıştı de o kadar akilliysa kendi yapmasaymis bana vereceğin akılı kendi kullansaydin keske desene kız konuş ne yiyiyon kendini ayipsa ayıp onların konsutugu ayıp 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 771 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 891 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 496 göst.
26 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilekk (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,003 göst.