Kızlar aklıma takıldı size bı sorim dedim anneler gününde görümcem benle aynı yaşta tarzımız hemen hemen aynı bana koca karı çantası almıştı bende poşeti bı açtım dedim gerçekten bunu mu almış evet dedi dedim kendisi bunu takarmi dalga geçmiş Herhalde çok sinirlendim illa hediye almak zorunda değilsin bende kaynanama çok güzel bı elbise hediye ettim geçen gün gittim kaynanamlara ha bu arada o gün annesinede almış çanta neyse baktım kaynanaminki o kadar güzeldi ki dedim galiba bilerek yapmış sonra odaya gittim yemin ederim görümcemin çantalarıni gördüm ağzım açık kaldı o kadar güzel Çanta almış kendine orda daha çok sinirlendim o gün kaynanama dedimki ben bunu takmam sana verim dedim kaynanam güldü ben bunu takmam büyük kadınların çantası diyip güldü sizce gorumcem bilerek mi yaptı kafama takıldı bu arada aramız iyi değil numaramız bile yok birbirimizde kendini çok üstün gördüğü için hanfendi hiç muhattapligimda yok şımarık kız çocugu hareketleri var zaten kendinizi yerime koyarak yorum yaparsanız çok güzel olur düşünceleriniz önemlidir benim için ❤️❤️
Tabiki bilerek yapmış.. boşver gitsin umursamaya değmez zaten görüşmüyosunuz bişiy almam gerekti mi iadei ziyaret yaparsın
Sen ona bir çanta alda görsün zevkini kendi gibi zevksiz mi sanmış seni de öyle aliyo
1,493,202 soru
24,398,006 cevap
349,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın