0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (459 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ben kendi evimi kiraya verip yeni bineya geldim depremden çok etkilenmiştim ama binada şuanda kimse yok üstte yabancı Türkçe bile bilmiyorlar yanımdaki komşu tayini çıktı evini kiraya vermicek alt komşu bekar erkek onun altida taşınıyor kim gelcegi belli değil şansıma kimse kalmıyor eşim evimize gidelim burda başımıza bişey gelse kimse yok dio
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(882 puan) tarafından
Başınıza ne gelebilir tanımadığınıza kapınızı açmayın kimo bile demeyin zarar yabancıdan değil tanıdıktan gelir der eskiler. Tabiki Allah korusun rabbim sakınsın kötülükten 
(459 puan) tarafından
Evet tabiki ama en azından gidip GelmeSemde bir aile olsa daha iyi olurdu ama bomboş bina ürkütücü
(882 puan) tarafından
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bende ağartmanda oturuyorum kimseyi tanımıyorum yaşlı dede gördüm birkere başka kimseyi görmedim belkide yoktur iki kez kapım çalında yabancıydı kim o bile demedim eşim vardiyalı çalışıyor birde geceleri 1 hafta yalnız kalıyorum bunu belli etmemek için elimden geleni yapıyorum perdeleri tekken açmıyorum vs istanbul gibi bir yer birde heryerde tehlike var o ayrı
-Reklam-

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 329 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 306 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,504 göst.
0 oy
5 cevap 232 göst.
28 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni bir ben!!! (273 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,694 soru

24,102,167 cevap

332,483 kullanıcı

...