6 bucuk yaşında kızım 1.sinifa gidiyor malûm bu sene baya zorlu geçiyor 10 aylık oğlum onunda aktif hali emekleyip heryere gidiyor peşindeyim hep şimdi 5 haftalık hamileyim nasıl yapcam bilmiyorum 2 çocuğa bakan 3.ye de bakar diyolar doğrumu acaba bi yandan da düşünüyorum kızımdan sonra bi çocuk daha yapsaydim oda 5 yada 4 yaşında olcakti ne güzel şimdi ard arda büyür oğlanla 3.de .
Ne yazacağımı bilemedim ilki düşünüyordum ilk oldu ikinci asla dedim o şimdi 1 yaşına bastı 3. Rabbim isteyen herkese versin diyorum umarım bana vermez rabbim yardımcın olsun öyle böyle geçecek
3.hamileliğim daha başıma ne gelecek bilmiyorum büyük 10 küçük7 yaşında. Ben kendimi biraz kurtardım çocuklarım büyüdü :)
Çok da kolay olmaz ama zaten anneliğin her şeyi zor yahu
Kendini hirpalamayacaksan, kizdigin ofkelendigin anlarda sabrini sukunetini koruyabiliyorsan, bagirmayan anne olabilecek evde huzur ortamini saglayabileceksen, sana her konuda yardimci olan bi esin varsa, esin de sabirliysa, ilkokula gidenin derslerine yardimci olurken Miniginde yasina gore aktivitelerini aksaltmiyorsan, karinlari karinlari doyarken ruhlari da tam anlamiyla sevgiyle ilgilyle bilgiyle doyuma ulasiyorsa, tam istedigin gibi onlarin karakterlerini cozup tanima firsati bilabiliyorsan, onlarjn karakterlerien gore egitim verebiliyorsan, ve bunlari yaparken kendini, ruhunu aksatmiyorsan ayni zamanda bir cocuk gibi devamli ilgi isteyen evliliginde de hersey rayinda ve guzel sekilde ilerliyorsa ailede iletisim sorunu yoksa ucuncu degil besinci cocugu bile dusunebilirsin
Eşim 3 istiyo ama ben istemiyorum rabbim olmayanlara versin psikolojikmen zordayım bir 3 üncüyüde cekemez bu bünye
Bilmiyorum annem 6’mızı da büyüttüğü için abilerim ve ablamla hepimizin ödevlerine bakardı okula götürürdü temizlerdi yedirirdi içirirdi. Şimdi şu devirde de yapılır herhalde
Benim de kızım 6 buçuk yaşında 1 e gidiyor diğer kızım 3 yaşında oğlum 1 yaşında ve şuan hamileyim yani ne. Sen sor ne ben diyim
1,489,637 soru
24,346,814 cevap
346,279 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın