0 oy
167 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (882 puan) tarafından
Henüz 70 günlük olduk bebeğimle son 20 25 gündür uyku düzeni hiç yok yani uyku düzeni beklemiyorum ama uykusu olduğu halde uyumuyor kucakta uyumak istiyor uyanıkken asla durmuyor uyurkende çıt çıksa uyanıyor memede uyusun diyorum uyuyacağını bildiği için memeyi bile sinirle emiyor ne yemek yiebiliyorum ne su içebiliyorumne uyuyabiliyorum uyuduğum zaman hep kabus görüyorum kendimi yanlız hissediyorum eski beni özlüyorum özlediğim için kendimden nefret ediyorum iyi bir anne değilmiyim şimdi ben bazen çok bunalıyorum anlamsız herşeye ağlıyorum şuan bile ağlıyorum herşey geçicek bu günleri hatırlamıycam bile belki ama aşırı bunaldım çok bunaldım 

2 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Tek başına isen destek al cnm zorlu bir süreç hepimiz o yollardn geçtik gerçekten bazen o günlere gülüp geçiyorsun ama emin ol geçiyor ben 2 oğlumu büyütüyorum çok huysuz uyku uyumaya çalışırken çok ağlar ama  büyüdü 13 ayşık olduk 
(5,328 puan) tarafından
Asla kızma kendine evet yetersiz hissetiğin zmnlr olucak hatta pişmanlıkalrın bile olucak ama bugünlerde hep geçicek bak dün bitti  bugün tekrar başlıyor asl ama asla kendini suçlama ypabildiğin kadar yap yapamadığın yerde ara aileni gelaşn bir hafta 3 hiç fark etmez
(882 puan) tarafından
İnsan gerçekten çok tuhaf oluyormuş bundan sonra hayatımda yeni doğum yapan biri olursa onu asla yalnız bırakmıycam evine gidicem giderken yemekler yapıcam evini temizliycem uyumasına fırsat tanıycam onu dışarı çıkarıcam.  Bebeği birinin kucağına verip balkona çıkıp bir kahve içerken bile vicdan yapıyorum umarım çabuk atlatırım bu dönemi...
(5,328 puan) tarafından
Yakımımd olsan sna destek olurdum
(882 puan) tarafından
Bunu söylemen bile yetti çok teşekkür ederim iyiki varsın
(5,328 puan) tarafından
Sende canım ne zman istersen yazabilirsin dinlerim seni
-Reklam-
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Emin ol dibine kadar yaşadım. İlk 8 ay plates topunda zıplayarak uyuttum kucağımda. Asla yere koyamadım bak bir dakika bile yemin ederim. Ben yemeyi annem gelirse ya da eşim aksam gelince yerdim. Bazen 2 gün hiç ağzıma lokma koyamadığım oldu. İlk 4 ay hiç uyumadı kolik ve aşırı gazlıydı. Karnı bile kanadı gazdan sen düşün. Aksam oldu mu atlar arabaya şehri alt üst ederdik. Artik yapılmıştı bana. Asla ayrı uyku olmicak diye düşündüm. Biberon kabul etmedi. Şırınga ile kuş besler gibi besledim. Meme reddi yaşadık 4. Ay öldüm yeniden alana kadar. Gece yanıma yatirdim o zaman da 15 dk en cok 20 dk da bir uyanırdık. Sabah en geç 6da ayaktaydık. Ben tuvalete kucağımda gittim hep. Salıncak vs hiçbirşey ise yaramadı. Desteğim annemdi sadece. Arada o geliyordu. Eşim hiç destek olmadı bak 1 gün bile. Hamileliğim berbattı hep istifra ile geçti. Son 3 ay hamileliğe bağlı saframda çamur oluştu. Doğumum ansızın berbat oldu. Lohusalığımı eşimin annesi berbat geçirtti. Göçebe gibi. Apar topar bir ev bulduk daha bebeğim 4 aylıkken ev taşıdım. Şuan 21 aylık. İnan geçiyor. Ama öyle gülerek falan hatirlamıyorsun :) yani ben öyle hatirlamiyorum. İnsan yüzü görmedim bu günler nasıl biter dedim. 8. Ay profesyonel destek aldık uyku eğitimi. Çok iyi geçti 12. Ay hem diş bastırdı hem ateşli boğaz enfeksiyonu o zaman oda gitti. Meme de emip uyuyor durumuna geldi. Şükür onda sorun yoktu. Şimdi gene süper değil gece yanıma geliyor bu aralar uykularımız kötü ama o günler kadar değil. Birlikte koşmaya konusmaya başlayınca geçiyor. Bacağına dolanan sarılan birşeyler geziyor ortada çok güzel :) dillenip annem diye sarılıyor. Başa dön deseler bu zamanlar için yine yine çekerim. 
(882 puan) tarafından
Aynı şeyleri bende yaşıyorum tek eşimin desteği mevcut oda aslında yeni yeni loğusa dönemim berbattı hatta boşanmak bile istedim eşim ve ailesi çok sorumsuz davrandı sadece annem 25 gün kalabildi oda gitti sonrası zaten çok daha zor geldi hem qcemilik hem sancılar beni bitirdi 25 kilo vermişim zaten cocuk gibi kaldım hem bedenen hem ruhen zayıfladım ama bana bir gülüşü var herşeye değer dediğiniz gibi yine olsa yine yaşarım o gebelik doğum vs şimdi bana koymuyor çünkü kokusunu çektim içime bir kere biliyorum ileridede böyle diyeceğim canım evladım inşallah ilerinde benim annem çok iyi bir anne diyebilir

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,077 soru

24,081,461 cevap

331,225 kullanıcı

...