0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından
Oğlum geçen gün cetveli kırdı cetvel gözüne gelip gözün beyaz kısmını yirtmisti biraz ama şükür göz bebeğinde birşey yok yani yırtık yok ama beyaz kısminda bir çizik var hemen acile götürdüm doktor baktı bir damla yazdı dedi kızarıklık gecmezse göz doktoruna götür diye şuan üç gün oldu her dk her saniye randevuya bakıyorum belki bulurum diye ama gözde asla randevu yok gidebilecegim hiçbir hastane vermiyor özele götüreyim diyorum ama eşim kızıyor birşey yok çocuğun diye. Kızlar başına gelen var mı ya korkuyorum açıkçası..

1 cevap

0 oy
(9,080 puan) tarafından
Benim kizimda posetle cizmisti gozunu. Hani kagit eli keser ya cizt diye poset te. O sekil gozune geldi kagit poset  tam ucu . Hemen giturduk damla verdi kontrol

Etti bikac gun sinra gecti sorun olmadi. Bizim beyaz kisimda degil kahverengi kisimdaydi tam goz bebegini teget gecmis ama kahverengi kisimdaydi yarim cm kadar . İlkten kiprigi falan dustu sandim baktim goz kirptikca gecmiyor hemen doktora giturmustum.
(57 puan) tarafından
Bizimki kahverengi kısma yakın sadece beyaz kısminda var şuan kesik yer kıpkırmızı görme sorunu olur diye korkuyorum ama diğer gözünün kapatınca o yaralı gözüyle etrafa bakabiliyor yani bunu anlıyorum inşallah bir sorun yoktur
(9,080 puan) tarafından
Yoktur allahin izniyle insallh cok gecmis olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
+2 oy
5 cevap 212 göst.
+1 oy
10 cevap 424 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.