0 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Kızlar asıl meseleyı anlatmadan kaynanam gilin sokagında bir ev var oraya geçmek istiyor eşim meseleyi alta yazdım ve kıralık ev bulamıyoruz kaynanamgıl çok kalabalık küçük çocuklar vs sürekli rahatsız eder aynı evde gibi oluruz yüz göz oluruz diye istemiyorum Kızlar geçen sene kiramız 10 bındı yıllık şimdi 45 istiyor içimdeki kiracıya bu kadar zam yapılır mı düğün takılarımızla araba almıstık arabayı satacağım eşim diyor arabada 20 bin masrafı var bır kaç ay işler sıkıntlıydı eşim çalısamado 13 14 binde kart borcumuz var işin içinden nasıl çıkacağız bilmiyorum evet evi taşıyacagz daha fazla kıra bıle versek en azından 40 a tutsak sene 50 der içindeki kiracyı usulünce zam yapar. Mahallede oturuyoruz yanı lüks bir yerde deil be içindeki kıracıya bukadar zam olmamlı hadı 2 katı 20 yapıyor 25 deseydi  herşey uçmus deseydı herşey ist üste geldi arabayı satıp borcları kapamak istiyor ne yapmalıyım okadar sıkışttıkki psikolojikmen çoktuk dua edin rabbım yol göstersin 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sıkayetçı olun o adamdan öyle seymimolır 45 ne 
(88 puan) tarafından
Yeni kiracı olsak belki istediği fıyatı verir ama 10 dan 45 içindeki kiracıya olmaz ama tanıdıktır bırsey yapamıyoruz evde bulamıyoruz kaynanamgılın sokagında var onada çocuklar vs dan dolayı gitmek istemiyorum ne yapacağız :(
tarafından
Ama siz tanıdım diye bişey yapamıyorsunuz da o siiz tanıdık olarak görmüyor bence
-Reklam-
0 oy
(236 puan) tarafından
%15ten fazla zam yapılması yasak
(88 puan) tarafından
Tanıdıktır dıye birşey diyemiyoruz
(236 puan) tarafından
Ama o size diyo bence iş başka arkadaşlık başka siz bilirsiniz ama
0 oy
tarafından
aciklanan enflasyon oraniyla gercek enflasyonun topluma yansimasi cnm.. 45 i 12 bolunce 3.750 tl yapiyor ve suan o fiyata kira yok yer neresi bilmiyorum ama 
(88 puan) tarafından
Evet cnm ama aylık deil yıllık birden vermek zor oluyor ve içindeki kitacıya bu kadar zamn yapılmıyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 345 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Funny_honest (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 308 göst.
15 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Canveannesi (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 94 göst.
15 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Canveannesi (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 627 göst.

Kategoriler

1,496,621 soru

24,448,175 cevap

353,802 kullanıcı

...