+1 oy
127 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (360 puan) tarafından
Kızlar kızım var Ekim'de 4 yaşına girecek ben gece de gündüz de bez baglamiyordum fakat ameliyat oldm eşim bana baktığı için çocuğun altına bez takmış gece yatarken ve yaklaşık 5 aydır bez bagladm artk havalar sıcak diye çıkartmak istedim ilk gün altına yaptı bugün yanii ikinci gün altına yapmamıştı sabah hemen tuvalete götürdüm daha yeni yatirdim 2 saat geçti baktım altına yapmış her tarafı islatmis buna nasıl çözüm bulabilirim anlatıyorum da altına yapma vs diye güzel güzel ama yapmışti yine nasıl bir yol izlemeliyim

2 Cevaplar

0 oy
(23,446 puan) tarafından
Çocuğun kafası karışmış. Bundan sonra baglamayip gece tuvalete kaldırın. Yapacak başka.bisey yok. Zamanla alışır tekrar inşallah. 
(360 puan) tarafından
Aynen canım bağlamayı düşünmüyorum zaten zamanla inşallah alışır
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yatmaya yakın sıvı şeyler vermeyin .Bezleri saklayın bağlamayın bezin bitti ,gece çişin geldiğinde tuvalete yap deyin.Benim oğlum benle aynı odadaydı kıpırdadığında haberim oluyor uyandırıp iş varmı diye soruyorum.Net olarak 39. ayda öğrendi
(163,551 puan) tarafından
39.haftami 39 haftaaa 9 ay kiz
(360 puan) tarafından
Ya benim kızım kendi kendine bıraktı zaten gündüz tuvalete gidiyorduk bir kaç yerde okudum sabah kalkınca bezi kuruysa gece bezi de kesin falan yazıyordu aynen öyle oldu takip ettim 3 gün bezi kuru kalkınca bez baglamadim çocuk Allah var altına da yapmadı yanii ama babası işte bağlıyorum zannedip bağlamış şuan da da yapıyor gece uyandırsam yapmaz da yatağa giderken tuvaletini de yapıyor öyle yatıyor gerçekten çok moralim bozuldu dengesi bozuldu çocuğun
(7,931 puan) tarafından
ayy yanlış oldu sağol hemen düzeltiyorum 39 aylık yazacaktım :) :)

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 907 göst.
0 oy
4 cevap 312 göst.
12 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 334 göst.
0 oy
3 cevap 235 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,519 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,912 soru

24,175,774 cevap

336,102 kullanıcı

...