0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
Güzel anneler ve anne adayları nasılsınız neler yapıyorsunuz hamile olanlar nasıl geçiyor hamileliği ♥️♥️

7 Cevaplar

0 oy
(8,483 puan) tarafından
Kızım babasıyla bir şeyler atıştırıyor ben de oda da oğlumu emziriyorum. 
(136 puan) tarafından
İyi bakalım cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilelik en rahatiydi https://photos.app.goo.gl/wuisuNdNLjwLNkv97

Şimdi 20 aylık uyku öncesi yürüyüş yapiyoruz
(136 puan) tarafından
Yaa olsun gecer bunlarda
0 oy
tarafından

image

Öyle hava almaya çıktık:):)
(136 puan) tarafından
En iyisi sizinki valla .d
tarafından
Bir de gel bana sor :):) bebek arabasını hiç sevmiyoruz beş karış suratla oturuyoruz bebek arabası durduğu an kucak için ağlıyoruz :):) evden çıkmadan önce kucağıma alamam dedim anladı mı bilmiyorum tabi öyle çıktım:):):)
(136 puan) tarafından
.d hic zannetmiyorum halbuki bebek arabasi daha iyi kucak istiyo yaramazlar .d
tarafından
Büyüdüğünde de keşke beni de bebek arabasıyla sürseler diceklerde haberleri yok :):):) onlarda bizim gibi bebek olmak varmış dicekler :):):)
(136 puan) tarafından
Aynen öyle valla .d
0 oy
tarafından
Hamile değilim ama canım olmadik şeyler istiyor ☺
(4,951 puan) tarafından
Ekmek yapmayida biliyor sen aferim sana ❤️❤️☺️
Dün gece seni rüyamda gördüm hulyam yanımda test yapiyordun hamileydin ☺️☺️
tarafından
Yaaa bilmez miyim ablacım burda her şeyi öğrendim ☺☺☺ aboooooo abla Allah sesini duysun diyecem de bu ayda olmadi ☺☺☺☺❤❤❤
(4,951 puan) tarafından
Masallah sana ❤️❤️
Kiz valla demek kaç gündür aklimdaydin rüyama girdin olmadimi tuuuhhh neyse hayırlısı diğer aya insallah ☺️❤️❤️
tarafından
Ama abla çok tuhaf şeyler oldu offf bence bir şey var ya da ben psikolojikmen kendimi hamile gibi hissediyorum ☺☺☺
(4,951 puan) tarafından
Ne oldu çabuk söyle kız
0 oy
tarafından
Çok şükür 20 haftadayız iyi diyo dr ama ağrılarım hiç geçmedi bide detaylı ultrason stresi var onun dışında çok şükür herşey güzel sizler nasılsınız 
(136 puan) tarafından
O bende de var giz .d hele varya kullandinmi bilmiyorum ilk düşük olanlara veriyolar progestan ay onu içtikfe başım dönüyordu uyku cokuyodu hep uyudun .d naz yap valla bida firsat elimize gecmez .d
tarafından
İlki düşük olunca direkt verdi zaten kız fitil olarak kullansana hiç ilaçla ilgili bi sıkıntı yaşamadım ben bıraktın mı bana bıraktırdı bi aydır. Öyle çok beklenen bi bebek ki hele doğsun öyle yapcam ben :D :D
(136 puan) tarafından
11 haftalikken biraktik ilk fitil olarak başladım da sonra baktim yürümüyor agzidan aldim .d katlandim  bizimkide öyle ilki düşük olunca  .d hayırlısıyla inşallah kucağımıza da aliriz
tarafından
Amin kız inşallah olcak sağlıkla versin Rabbim ☺️
(136 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(14,969 puan) tarafından
sen nasılsın? 12 haftalık olduk bulantı geçmiyor yaa 
(136 puan) tarafından
Bende iyiyim bizde 15 haftalik olduk çok şükür tuzlu kraker falan yiyince gecmiyomu
0 oy
(26 puan) tarafından

Çok yorgun ve kırgın hissediyorum. Yaş 22 üçüncü hamilelik 21inci haftadan selamlar en son geçen ay gitmiştim kızım olucagini ogrendim. Mutluyum şükür ama kimse dört dörtlük yaşamıyor maalesef bu hayatı. Bazı pişmanlıklar la mecburen devam ediyorum. Rabbim evlatlarimi iyi ve hayırlı eylesin inşallah başkada birşey istemem :)

(136 puan) tarafından
Rabbim hakkinizda hayirli olani nasip etsin cümlemizin  tabi arada sıkıntılar olucak her insanin vardır ama imtihan dünyası ne yapalım
(26 puan) tarafından
Allah razı olsun. Umarım hayırlı olanı yaşarız. Pek çekilecek gibi değil çünkü.
(136 puan) tarafından
Derdi veren Rabbim dermanida verir sabret

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,483,330 soru

24,261,954 cevap

341,557 kullanıcı

...