0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Kızlar az önce ablamla görüntülü konuşuyorduk eşim aradı normalden açtım hemen şimdi ben normal aramaya cvp verdim diye görüntülü arama kapanıyor mu yoksa eşimle konuşmaları ablam duymuş oluyor mu

7 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Hiç bilmiyorum  duyarmı acaba  eyvah 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır canım duymuyor görüntülü arama yaparken normal arama geldiyse wp arama bekletildi yazar
(134 puan) tarafından
Ay hadi inşallah ya
tarafından
Kesin bilgi canım sıkma canını :D eşinle görüştüğün an beklemeye geçer hicbisey duyamaz ablam kapatmadigi surexe beklemwde bekler yani
0 oy
(801 puan) tarafından
Hayır canim ablan kapatmadıgi  sürece kapanmıyor zaten sen Whatsapp görüntü konusuyorsan biri sen aradığında biri sen cewap verince ablan beklemeye alıyor duymuyor konuşanları tabi WhatsAppsa normali bilmiyorum 
(134 puan) tarafından
Ablam la WhatsApp dan görüntülü konuştuk eşim normalden aradı hemen açtım ablam WhatsApp da beklemeye mi alındı ben normal aramayı cvp ladığımda
(801 puan) tarafından
Ewt  canım  sürekli görüntü konuştuğumda biri arıyor o beklemede kalıyor sonra konuşmam erken biterse yine ilk konstugumla konuşmaya devam ediyorum
0 oy
(726 puan) tarafından
Dinleyemez görüntülü konuşma beklemede kalır sen kapatınca normal aramayı tekrardan devam ediyorsun kardeşinle konuşmaya eğer hatta bekliyorsa WhatsApp 
0 oy
(163,444 puan) tarafından
goruntulu arama kapaniyo esinin duymasi mumkun degil
(163,444 puan) tarafından
bekleme moduna giriyo
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Görüntülü arama beklemeye geçiyor karşı taraf duymuyor
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Duymaz beklemeye gecer

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 94 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 438 göst.
1 Haziran 2020 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,082 göst.
28 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,351 soru

24,110,017 cevap

332,926 kullanıcı

...