0 oy
79 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (258 puan) tarafından
Kızım inek sütünden yoğurt yedikten sonra ağzının kenarında bir iki kabarcık görmüştüm. Çok dikkate almadım çünkü Mersin’de yaşıyorum aşırı sıcak. Bahadır da inek sütünden yoğurt yiyor. 3 gündür yumurta yedirdim sarısıyla. Yoğurdu da çok tüketti ama. Ağzının çevresindekiler artmış. Bugün sabah yumurta yedirdim sonrasında ağzının kenarı kızardı. Şimdi ikisine de mi alerjisi var yoksa sadece yumurta mı karar veremedim. Cuma gününe kadar keçi sütü bulamam yoğurdu da çok seviyor yumurtayı kesip yoğurda cumaya kadar devam etsem olur mu 

4 Cevaplar

0 oy
(14,799 puan) tarafından
İkisini de kes bi kac gun sonra tek tek dene çok seviyor diye yazık etme çocuğa 
(258 puan) tarafından
Yok yoğurdu bayadır yiyor yumurtayı 3 gündür yiyor. Kakasında bir sorun yok şuanlık. Ben sadece alerji artınca yoğurttan da şüphe ettim, yazık etmem zaten çocuğa niye edim
(14,799 puan) tarafından
Ağzında kızarıklık oluyor demişsin canım benim yeğenimde çoklu besin alerjisi vardı tam pandemi dönemi doğdu doktora gidemedi 3 ay sonra kakada kan çıkınca bildiler o da neye olduğunu bilemediler tabi deneye deneye alerji işi çok zor
(258 puan) tarafından
Deniyorum şuan tek tek ikisine de var takip ettim çünkü. Bugün el yapımı kaymak tattırdım hemen bir iki kabarcık çıktı. Süt ürünlerine de tepki gösteriyor. Yumurta da aynı şekil. Cuma gününe kadar vermeyecem keçi sütü deneyecem ve galiba ondan peynir falan yapmam da gerekiyor. Daha öncesinde inek sütü bulamayınca keçi almıştım hiçbir belirti yoktu demekti o yarıyor şuan
-Reklam-
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Alerji testi yaptırsanız iyi olur benim oğlum baygınlık geçirdi yumurta alerjisi vardı halada var vermiyoruz hiçbir şekilde 
(258 puan) tarafından
Hangi bölümde yaptırılıyor canım
(2,022 puan) tarafından
İlk çocuk dr gidip alerji testi yaptırmak istediğşni söyle o kayıt açıyor bölümün adı aklıma gelmedi kusura bakma
Yönlendirdiği bölğmdeki dr da kontrol edip alerjş testi istiyor hemen
0 oy
tarafından
Benim kızımın ikisinede alerjisi vardi
(258 puan) tarafından
Beyazıyla denedim şimdi de sadece sarısını deneyim mi
tarafından
Bence deneme vardır yani.  Kaç aylik
0 oy
tarafından
Muhtemelen yumurtaya alerjisi var. Benjmkide yesin fısır fısır olur. Ama alerji testinde bile duyarlılığı çıktı hemen vücudu kabarmisti. Çok uzun süredir yemiyor yumurta.
(258 puan) tarafından
Nerede yaptırıyoruz canım testi bende yaptırayım
tarafından
Alerji ve immünoloji

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 145 göst.
0 oy
4 cevap 219 göst.
30 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aycaninannesi (4,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Soni (36 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,573 soru

24,060,567 cevap

330,129 kullanıcı

...